Me arvame, et internet on eestlasele inimõigus, võimalus olla loov ja teha koostööd. Kas see on nii ka koolis, selle üle arutlemegi koos õpetajate, õpilaste ja haridusjuhtidega.

Teiste seas räägib Tartu Ülikooli Meediauuringute professor Veronika Kalmus Eesti noorte internetikasutamise harjumustest. Haridus- ja Teadusministeeriumi nõunik Ain Tõnisson tutvustab uue õppekava uusi võimalusi.

Kuna selle aasta fookus konverentsil on võrgustikutööl koolis, siis sellekohaseid häid näiteid toovad mitmed õpetajad koos oma õpilastega. Õpetajate koostöö üha olulisemat vahendit, uut haridusveebi Koolielu, tutvustab sihtasutuse haridustehnoloog Ingrid Maadvere. 

Konverentsi iga-aastaseks traditsiooniks on saanud Tiigri Tegijate autasustamine sihtasutuse patroon Vabariigi President Toomas Hendrik Ilvese poolt. Sel aastal antakse skulptor Ivo Lille kujundatud auhind välja kuues kategoorias - aasta üllataja, õpetaja, kool, koolitaja, organisatsioon, Tiigrihüppe programmi toetaja. 2009.a Tiigri Tegijad on inimesed, kes oma tööga tõestavad, et veeb on koht, kus ühiselt luua ja õppida.