Täpsemalt öeldes alustame me kell 12 Lõunakeskuses, kus kolme tunni jooksul toimub igasuguseid konkursse. Sky Plus on visanud kinda näiteks Tartu kohalikele raadioamatööridele, kes loodetavasti tulevad ja meiega rinda pistavad sellises spordialas nagu sumo!

Kuulajad saavad aga osaleda traditsioonilistes riieteketis ja uudiselugemise mängus. Pluss uudisena veel toimuvad esimesed maailmameistrivõistlused keha keskosa raputamises, tudengite taastumiskonkurss ja (üllatus-üllatus) joonistusvõistlus!

Parimaid autasustavad Iceberg'i parfüümid ja Tallinna Piimatööstus!


Kell 17 on aga kõik koolinoored oodatud peole klubis Atlantis! Seal lähevad omavahel vastakuti hoopis Vanilla Ninja ja Soul Militia ning publik selgitab välja, kes andis endast laval parima.

Lisaks muidugi on puldi taga vastupandamatud Kristjan Hirmo ja Vaido Pannel! Teadmiseks niipalju, et noortepeo pilet maksab 40 krooni.


Kõik see kordub aga ka õhtul, mil Soul Militia ja Vanilla Ninja jätkavad oma heitlusi Atlantise lavadel. Lisaks veel meie showbaarmanid Kivisaar, Puna ja Kelk! Pääs klubisse maksab õhtul 100 krooni.

Loomulikult on ka õhtustel üritustel meiel abiks Iceberg parfüümid, mida agaramad külalised ka endale kingituseks saavad.