Nädalavahetuse jooksul kirjutasime kõigest olulisest ja huvitavast, suurtest tunnetest kommunaalküsimusteni, peamisteks kangelasteks muidugi lapsed, kelle elu-olu ning rõõmuhetki jäädvustasime nii sõnas, pildis kui ka videos.

Kõik olid ja on oodatud siiani kaasa lööma, pannes oma sotsiaalmeediasse postitatud piltidele juurde häšštääge #delfitantsib ja #delfilaulab ning muidugi märksõna #minajään.

Kes aga e-maili rohkem armastab, pangu oma meenutused ja mälestused või uued uhked eredad seigad teele aadressile vihje@delfi.ee

16- aastane Karl Vilhelm Valter, kes võitis hiljuti saate noorte teadusvõistluse Rakett69, haaras telefoni ja go-pro kaamera ning valmistas koos oma sõpradega meile videopäevikuid - vloge. Kõik otse sündmuste keskelt ehk sealt, kus asjad sünnivad. Ta ise laulab Gustav Adolfi Gümnaasiumi segakooris.

Teame, et meie vaatajad armastavad suurejoonelisi aerokaadreid. Nende pealt me kokku ei hoidnud. Piltnik Andres Putting käis ka kopteriga lendamas ja jäädvustas kõrgustest laulupeo kõrghetked.

Peo lõpus valmisid ka suured panoraampildid - sellised, kus iga lapsevanem leiab oma lapse lava pealt üles. Loomulikult pühendasime pildid ka publikule, et end teiste hulgast üles leida.

Kogu peomelu saab uuesti nautida, lugedes meie blogi, kus jagasime eredamaid hetki ja lugusid!

Esmaspäeval jätkame järelkajadega.