Tudengite Kevadpäevad saavad tuhandete tudengite osavõtul piduliku alguse täna, 17. aprillil, algusega kell 19.00 Vabaduse väljakul. Kevadpäevad kuulutab traditsiooniliselt avatuks Tallinna linnapea härra
Jüri Ratas
ja Kevadpäevade Avaparaadi juhatab sisse Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse esimees Heiki Lemba.

Avaparaad liigub läbi vanalinna ning jõuab tunni jooksul tagasi Vabaduse väljakule, kust tudengid suunduvad otsejoones edasi Harju mäele Isamaalisele Öölaulupeole, millega meenutatakse Eesti taasiseseisvumist. Isamaalisele laulupeole on oodatud kõik Tallinna kodanikud! Personaalse lauliku selleks saab igaüks välja printida Kevadpäevade koduleheküljelt.

Seekordsete Tudengite Kevadpäevade motoks on: “Tudeng pole papist!”. Traditsiooniliste tudengipäevade ürituste kõrval on kavas ka mitmeid uusi. Nii on tudengitel ainulaadne võimalus kohtuda Eesti Vabariigi Haridusministriga, toimub stiilipidu Kunstiakadeemias, selgitatakse välja parim ergomeetriga sõudja, üritatakse uut maailmarekordit ’’pimekohtingus’’ ning kõikidel on võimalus kuulata ja nautida spetasiaalselt Kevadpäevadeks jaoks ellu kutsutud Uuno Loobi ja TTÜ Kammerkoori ühisprojekti “Kui poleks vahel veidi vallatust…”.

Parimaid Kevadpäevadel osalenud tudengeid ja ülikoole autasustatakse 20. aprilli hilisõhtul toimuval Kevadpäevade lõpupeol klubis Parlament, kus muu hulgas esineb ka ansambel Terminaator.

Kogu Kevadpäevade programm annab neljaks päevaks tudengile võimaluse hetkeks unustada oma argimured ja rahaprobleemid, sest Kevadpäevi saab suures osas nautida tasuta.

Tudengite Kevadpäevade Saku telk Vabaduse väljakul on kõikidele avatud 17.-20. aprillil kell 14.00 — 23.00. Sissepääs telki on tasuta. Parima ülevaate Tudengite Kevadpäevade kohta annab ametlik kodulehekülg: www.tudengipaevad.ee

Tudengite Kevadpäevad annavad hea võimaluse kohtumiseks vanade sõpradega, uute tutvuste sõlmimiseks ja uute meedejäävate kogemuste hankimiseks, mis kõik kokku annab võimaluse nautida veel hetki enne „suureks saamist”! Kas sa oled kohal või sa oled kohal?!?