10.-16. juuni
keskkonnalaager Türisalu Puhkekeskuses
: erinevad töötoad, ellujäämisülesanded, õhtused keskkonnateemalised programmid, võistlused ja korrastusaktsioon Türisalu pangal.

04.-10. juuli Südasuve seikluslaager: ujumine, võistlused, rabamatk, kanuumatk, maastikumängud, kaljuronimine Karula veskil ja muud põnevat.

25.-31. juuli Türisalu laagris – seikluste seiklus: ujumine, orienteerumine, maastikumängud, kaljuronimine ja laskumine Türisalu pangalt, probleemilahendus- ja enesekehtestamise mängud.

09.-13. august militaarteemaline laager: topograafia-, rännak-, side- ja meditsiiniõpe, maskeerimine, kaitseväe relvade tutvustamine, sõit kummipaadiga, luureõpe, kaeviku kaevamine, maastiku- ja luuremängud.

Veeteemalised laagrid (11.-16. juuli; 01.-06. august) Venevere puhkekeskuses: ujumine, tutvumine vetelpääste tööga, sportlikud pallimängud, rabamatk ööbimisega rabasaarel, lõkkeõhtu, kanuumatk, maastikumäng, veesõda, Neptuni ja Merineitsi valimine.

Linnaprogrammis Sinu Suvi linnas saavad noored ise koostada oma laagriprogrammi järgmistes tegevusvaldkondades: sport, kunst, teater, seiklus ja mitmesugust.

Laagritesse registreerimine ning lisainformatsioon Tallinna Noorte Infokeskusest telefonidel 641 2271, 55 567 782 ja e-posti aadressil info@taninfo.ee.