Miks on mittesoovitud lapsed, kellest mõrva läbi lahti tahetakse saada? Jumala käsk oli: olge viljakad ja saage teid palju! Jumal lõi seksuaalsuse selleks, et me suudaksime täita seda käsku. Jumal tegi seksi nauditavaks, et meil oleks seda käsku kergem täita.

Tänapäeva humanistlik filosoofia paneb keskpunkti inimese koos oma himudega. Himu on soov saada, kasvõi teiste arvelt. Himu on armastuse vastand, sest armastus on soov anda, kasvõi enese arvelt. Oma himusid rahuldavad inimesed ei mõtle vastutusele, mis järgneb igale nende otsusele. Seks pole himustamiseks, vaid armastamiseks!

Me elame ühiskonnas, mille ebajumalateks on raha, mugavus ja positsioon. See, millest sa ei ole võimeline loobuma, see on su ebajumalaks. Soovimatu, ebamugav, tülikas, vaevatõotav, takistav loode tapetakse, et võiks elada edasi vastutust võtmata!

Aga kui naine jäi lapseootele vägistamisest? Pattu ei saa patuga õigustada. Kas loote suhtes ei kehtigi samasugune õigus elule nagu meil kõigil?

On aeg otsida probleemi põhjusi ja tuua muutus, mitte tohterdada tapmismeetoditega tagajärgi. Põhiprobleemiks on vastustundetud mehed. Mehed peavad muutuma, õppima armastama ja pöörduma ära oma himudest aetud eluviisist. Statistika räägib, et kaks kolmandikku Eesti lastest kasvab ilma isata. Pole ka ime, kui naised elavad üksijäämise hirmu all ning on rasestumise korral tihti valmis loodet tapma.

Vaesed soovimatud lapsukesed, kes abordi tegematajäämise tõttu sünnivad! Statistika näitab, et pärast abordi legaliseerimist laste väärkohtlemine ühiskonnas levib. Kui me ei tegele tegeliku probleemiga, siis tagajärjed süvenevad.

Aga kui loode väga vara ära opereerida, siis ta ju ei ela veel? Vale, loode elab munaraku viljastumise hetkest! Loote süda hakkab lööma juba 18. päeval. Kuuendal nädalal võib täheldada ajutegevust. Kaheksandal nädalal on lootel välja kujunenud elutähtsad organid ja sõrmejäljed. Üheksandal nädalal tunneb loode valu.

Tänapäeval ei hukku inimesed ei hukku täna sõdades, vaid aborditangide pigistuses!

Kui inimene on võimeline otsustama, siis on ta võimeline vastutama! Juhtimine peab tulema ülevalt, mitte alt. See kehtib nii riigi, firmade, pere kui ka inimese kohta. Vaim peab juhtima hinge ja hing ihu. Selleks, et vaim suudaks seda teha, peavad vaimu ehitatud olema õiged veendumused, mis põhinevad tõele. Jumal andis käsu: sa ei tohi tappa!

Taavi Usta, Eesti Kristlike Meeste Teenistus