Lisaks suviste võimaluste tutvustamisele on üritusel ka mitmesuguseid sportlikke ja meelelahutuslikke suvega seotud atraktsioone. Külastajatele demonstreeritakse populaarseid suviseid mänge ja spordialasid: nt
frisbee
,
footbag
,
petanque
, sulgpall.

Laval toimuvad moeshowd, etendused, esinemised. Aktiivseks liigutamiseks on olemas batuut, Sky-Jump, sumomaadlus. Igal täistunnil viiakse läbi laste ellujäämiskursus, külastajaid õpetatakse tantsima kõhutantsu, näidatakse esmaabi võtteid. Esineb ansambel “White Label”.

Võistlustest ning mängudest osavõtjatele jagatakse välja rohkelt auhindu, lisaks läheb kõigi infopäeva külastajate vahel loosi reis neljale Riiga, kanuumatk kahele, seikluslik ellujäämiskursus tervele klassile, kaks Tallinna Avatud Noortekeskuse laagrituusikut kahele ning palju teisi suuremad-väiksemad auhindu.

Külastajad saavad infopäevalt kaasa ka spetsiaalselt suvehooajaks koostatud ning suvesündmusi kajastava infoteatmiku “Suve Pass 2004”.

“Sinu Suvi 2004” on kogupere üritus. Sissepääs on kõigile tasuta. Infopäeva Sinu suvi 2004 saab külastada ajavahemikust kella 11.00st kuni 18.00ni.