01.09 House oli täna igavavõitu. Lähen magama.

21.10 Jõudsin koju. Kontsert oli väga hea. Väga. Jõudsin isegi üle poole AK-d vaadata, mis on samuti mu lemmiksaateid. Õgin just kodujuustu murelikuna oma kehakaalu pärast. See üldjoontes viib varsti selleni, et ma võtan ka tükikese ( 25cm) suitsuvorsti. Vastukaaluks hakkan nüüd lugema Ada Lundveri "Minu elu sõnas ja pildis". Pidi suurepärane olema. Ja ootan Dr. House, algab alles peale südaööd.

19.45 Kuulus rahvalemmik Märt Avandi just Ringvaate eetris, vaadake. Mulle see saade ikka meeldib. Peale saadet jooksen kohe Estonia kontserdisaali.

18.52 Kõik külalised on kohal. Tundub, et saade toimub. Olümpiapronks Levandi annab noortele suusahüppajatele otse-eetris stiilipunkte ja nad hüppavad! Kohe lähme eetrisse. Asugem nüüd ETV-d vaatama. Närviline Anu kutsub mind juba stuudiosse, tal on suur esietendus. Esmakordselt uue soenguga eetris, olge tähelepanelikud! 500-eurone käes. Arvan,et ta on väga rikas.

18.02 Käisin enne Solarise stuudiosse tulekut ERSO kassast läbi, ostsin endale pileti tänasele sümfooniakontserdile. Saade kestab muidugi kuni 20.00, seega saan kuulama minna ainult teist poolt, aga nii on minuga juhtunud nüüd juba rohkem kui aasta. ERSO on väga hea bänd, soovitan kõigile. Vahetasin ära riided saateks ja nüüd ootan grimmi järjekorras. Välbi on alles ees. Üldiselt tund enne otsesaadet siin ülemäära seiklusrikas ei ole. Külalised hakkavad saabuma poole
tunni pärast.

Seep meie stuudio kraanikausil on üsna otsakorral. Kohvi aga pakume head ja Kalevi komme. Stuudiomeeskond ei ole just üliõnnelik, et saavad kaameraid ja prožektoreid akna taha tassida ja
pärast tagasi, kuna ma olen sinna mingisuguse trampliini korraldanud.

16.54 Tegin mitmeid telefonikõnesid homse ja järgnevate saadete suhtes ja lugesin materjale tänaste intervjueeritavate kohta. Üldiselt on kell sealmaal, et hakkame oma Solarise stuudiosse minema.

16.03 Kutsusin homseks saateks mõned külalised ja otsustasime tänases saates näidata videolugu sellest, kuidas reporter Muttika viis oma ebastabiilse koera psühholoogi juurde. Lisaks näitame täna Ringvaates väga avameelset usutlust Eesti vist ainsa tõelise filmidiiva Eve Kiviga. Mul õnnestus teha temaga ka pilt stiilis "mina ja kuulsus".

15.19 Nüüd siis hittpilt Anu uuest soengust. Renaldo Paabel lõikas ülimoodsa poisipea talv 2010.

Mina jooksin aga vahepeal 5 minutiks telemaja lähedal asuvasse Väiksesse moekaupade poodi Narva maanteel, kuna mulle vihjati, et eriti odavalt saab sealt ühe pluusi, mis näeb eriti kallis välja. Nii läkski: kulutasin 175 krooni. Soovitan teilgi sealt läbi astuda. Vastutav toimetaja Marii Karell kirjutab just sütitavaid tiisereid (saadet sissejuhatavaid hüüdlauseid) ja homse saate reklaami, mida läheme nüüd sisse lugema.

14.40 Kutsusin täna õhtusesse Ringvaatesse Allar Levandi ja suusahüppajad. Nad muide paigaldavad meie stuudio akna taha sisesuusahüppemäe ja saate ajal hakkavad sealt hüppama. See on päris naljakas, soovitan vaadata. Hakkame ühtlasi lõunat sööma. Tellisime toitu Villa Thaist just jõudis kohale. Tõeliselt terav ja maitsev. Pool telemaja muidugi haiseb pärast paar päeva idamaiselt ja kõik vaatavad meid kahtlustavad. Päevapraed on jäänud väga väikeseks, kurdavad kolleegid. Väga väikeseks.

14.00 Jõudsin tööle. Kolleegid on avanud siin vahepeal väikese laada. Kogu mu laud on täis mingeid märke. Selgus, et Anu Konze müüb oma ülikuulsaid prosse. Tänane eriti suur hitt on aga tulekul: Välbal uus soeng, pidi olema sensatsiooniline. Ma ei tundvat teda ära. Ta hetkel kaameraga võttel, tuleb kohe. Püüan tast salaja pilti teha ja teile ka saata. Kui ei õnnestu, näete õhtul kell 19. "Ringvaates".

Foto: Marko Reikop

12.30 Käisin vahelduseks kehapumba trennis. Seal on üks päris vaimukas harjutus, nimetatakse vist sõnaga "planguks". Üldiselt keha väriseb nagu si***val kassil.

11.18 Olen just Eesti Pangas, kuhu tõin ringluses käimata Eesti kroonid, mida me eile "Ringvaates" näitasime. Need on saanud eestlaste seas suureks hitiks, sest paljud tahavad neid endale mälestuseks, kui kroon kaob. Eesti Pank ongi pisut ärevil, kas nad jõuavad neid nii palju pakkida, kui vaja on. Ilusad on nad tõesti. Mina küll endale ostsin: kui näpud põhjas, saab neid aegade lõpuni eurodeks vahetada.

10.00 Ärkasin äärmiselt meeldivas meeleolus kahel põhjusel: mingil ebatavalisel moel on tänane "Ringvaade" enam-vähem koos; ja mul algab täna tööpäev alles kell 14.00. Seega astusin kaalule, nägin seal numbreid 82 kg (mis on minu 184 cm pikkuse juures minu jaoks liiga palju) ja otsustasin süüa maisihelbeid, mis maitsevad täpselt nagu ehitusmaterjal. Lugesin läbi ka uudised ja põhiliselt sain teada, et hambaid pesta on kasulikum kui mitte pesta. See tähendab, et aeg on trenni minna. PlanetSport on mu lemmikklubi.