Marek Reinaas reklaamibüroost Zavod ütles Delfi saates "Täna valimistel", et 25 protsenti valijatest langetab oma otsuse selle kohta, kelle ta valib, alles viimasel nädalal enne valimispäeva. See tähendab eriti suurt poliitilist võitlust häälte nimel kõiksuguste kampaaniate näol sel nädalal.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles Delfile seda uuringut kommenteerides, et otsustatud ei ole tõesti veel midagi.

"Anname endast kõik ja rohkemgi, et Eesti kindlat edasi saaks minna. Pärast Vabariigi Presidendi poolt väljaöeldut ei ole ju kahtlust, et valimised võitnud erakond asub valitsust moodustama. Järgmise valitsuse tuumik on kas Reformierakond või Keskerakond. Vahe toetusnumbrites on olematu, vaid üks protsent. Seis on tasavägine."

"Valimispäevani järele jäänud ajal on põhirõhk otsesuhtlusel, mida teevad kõik kandidaadid ja abilised üle Eesti. Võib-olla veidi uuem lähenemine on nii-öelda "ukselt uksele" kampaania Facebookis, kus kandidaadid suhtlevad otse oma piirkonna valijatega," kirjeldas Kukk.

Kukk rõhutas, et valimised võidab see, kelle valijad valima lähevad.