Internetis levivat laulu “Dirty Kuffar” (“Räpased uskmatud”) esitab Londonis tegutsev ansambel Soul Salah Crew, mis koosnevat al Qaeda tulistest poolehoidjatest.

Laul kutsub moslemeid pühasse sõtta “ristisõdijate ja ususalgajatest Araabia valitsejate” vastu, kes laulusõnade järgi heidetakse põrgutulle.

Videos kasutatakse uudisteagentuuride ja telekanalite uudislõike. Vahepalana skandeerib solist šeik Terra, püstol ühes ja koraan teises käes, “räpaste uskmatute” pikka nimekirja, kuhu kuuluvad lääneriikide ja araabiamaade juhid.

Al Qaeda asejuht Ayman al-Zawahri muutub videos lõviks, USA president George W. Bush šimpansiks, Saudi Araabia kuningas Fahd saatanaks, Egiptuse “ususalgajast” president Hosni Mubarak vampiiriks ja Iisraeli peaminister Ariel Sharon seaks.

Oma osa saavad ka Palestiina president Yasser Arafat, keda nimetatakse reeturiks, ning endine Iraagi president Saddam Hussein, kellest näidetakse vahetult pärast ameeriklaste kätte langemist tehtud videopilti saatekirjaga “Allah ei kaitse türanne”.