Kindlal marsruudil hakkab buss sõitma neljal päeval nädalas: teisipäevast neljapäevani ning laupäeval. Reedel külastab nauditavat lugemisvara ja teadmisi pungil sõiduriist koole, lasteaedu ning hooldekodusid.

Mobiilse laenutuse algusaeg on praegu veel lahtine, kuid Tallinna keskraamatukogu teenin­dusdirektori Triinu Seppami sõnul peaks esimene reis toimu­ma märtsi alguses.

Enne lõpliku ja regulaarse marsruudi kinnitamist sõidutab bussijuht Anti Varik oma pabe­rist tarkusekoormat mööda lin­na, et inimesed saaksid tutvumistuuri käigus uuest ettevõttest rohkem teada.

Seppam lubas bussi täpse liikumisgraafiku selgudes panna teabe keskraamatukogu veebilehele www.keskraamatukogu.ee ning levitada head uudist ka aja­kirjanduses. Praegu on teada, et päevas kavatseb sohver pike­malt jalga piduripedaalil hoida seitsmes linna paigas. Igas köhas jääb laenutajatele aega pool tun­di oma lemmikteos leida. Ja siis lehva-lehva kuni järgmise korra­ni.

Raamatute leidmiseks and­mebaasist on bussis Kõu internetiühendusega arvuti, kust saab otsida peale bussis olevate raamatute ka keskraamatuko­gus ja haruraamatukogudes lei­duvaid teoseid.