Kamp jõudis avalikkuse tähelepanu alla juuli lõpus, kui selle liige röövis ja peksis sõpradega Viru tänava McDonaldsis üht külastajat.

Lõviosa kampa liikmetest on pärit Lasnamäe tagumisest otsast Raadiku sotsiaalmajade piirkonnast. Sealsete majade trepikodadest on saanud ka pundi peamised kogunemiskohad. Anonüümsust paluv Raadiku elanik kirjeldab Ekspressile, kuidas noored majades vandaalitsevad, hoonete juures olevatel tühermaadel põlenguid korraldavad jne.

Suvel on „lihtsam“: kõige probleemsemad on kesklinnas vägitegusid tegemas. Hullem on talvel, kui kogunetakse Raadiku trepikodadesse. Läinud talvel ajas omaalgatuslik naabrivalve näiteks ühel korral trepikojast ära umbes sajapealise noorteseltskonna.

Trepikodadesse kogunetakse tihti. Suitsetatakse, juuakse, pannakse prügi põlema. Pruugitakse narkootikume. Kohalikud kahtlustavad, selgeid tõendeid küll pole, et mõnest korterist müüakse narkootikume. Sellepärast on üritatud ka luua ja organiseerida patrulle ja naabrivalveid, kontrollitakse, keda lasta sisse ja mitte.