"Juhtumid, mis õõnestavad inimeste usaldust omavalitsusse või kogu Eesti riiki nõuavad kiiret reageerimist nii õiguskaitseorganitelt kui ka poliitikutelt," märkis Ratas Delfile saadetud kommentaaris.

"Meie riigis on korruptsiooni vähendamiseks aastate jooksul palju ette võetud, kuid kahtlemata tuleb seda tööd igapäevaselt edasi teha," märkis ta. Ratase sõnul toetab ta igati Tallinna linnapea Taavi Aasa algatust luua Tallinnas korruptsioonivastase võitluse programm. Ratase arvates on see oluline ja vajalik samm, mis annab selge sõnumi, et korruptsioonil pole pealinnas kohta.

Eile pidas politsei kinni Tallinnas asuva ja linnale kuuluva Sõle spordikeskuse juhi Toomas Ristlaane, kuna kahtlustab, et Ristlaan on võtnud keskuses treeninguteks paremat aega soovinud spordiklubilt altkäemaksu. Põhja -Tallinna vanem Raimon Kaljulaid kritiseeris selle peale teravalt Tallinna linnavalitsust ja Keskerakonda. Kaljulaid on vätinud ka, et üks linnavalitsuse liige olevat survestanud Ristlaant ühte klubi teisele eelistama. Kõnealuses linnavalitsue liikmes tundis ennast ära abilinnapead Kalle Kalndorf, kes aga süüdistust eitas.