Eile pöördus politseisse politseiniku abikaasa, et 44-aastane Marek ei ole alates esmaspäevast koju tagasi tulnud. Praeguse seisuga ei ole õnnestunud mehega ühendust saada lähedastel ega ka kolleegidel.

Operatiivjuht Urmas Krull ütles Delfile, et politsei viis eile ajavahemikul 16.00 kuni 20.00 läbi maastikuotsingud, kuhu oli kaasatud kümneid politseinikke. "Seni on otsingud olnud tulemusteta, kuid jätkame oma tegevusi mehe leidmiseks. Hetkel me ei oska öelda, kus tema asukoht olla võib. Samuti on meil teada, et Marek võttis esmaspäeval peale vahetuse lõppu töökohast lahkudes kaasa oma teenistusrelva ning seni ei ole me ka relva leidnud,“ rääkis Krull eile.

Kadunud politseinik Marek on ligi 180 sentimeetrit pikk, tugevama kehaehitusega ja heledama peaga. Tal võib seljas olla tume jope ning tumedad jalanõud. Kui näete pildil olevat meest, siis palun võtke ühendust numbril 112.

Kadunud politseinik Marek

Harku valla elanike Facebooki grupis käis politseioperatsiooni teemal elav arutelu. Räägiti ringitiirutavast kopterist ja fotoga ukselt uksele käivatest politseinikest, kes küsisid, kas pildil kujutatud meest on nähtud.

Kohalike sõnul pole sellist operatsiooni Suurupis varem nähtud ja arvati, et tegu on ohtliku olukorraga. Inimesed kirjutasid ka, et mingisugust infot toimuva kohta ei ole ja seetõttu on väga raske aru saada, mis toimub ja kui ohtlik olukord on.