"Toetusnumbrid näitavad rahva selget kinnitust, et Keskerakonna juhitava eksperimantaalvalitsuse aeg on läbi. Olgem ausad - valitsus, mis ei olnud demokraatlike valimiste teel väljendatud rahva tahe, vaid suitsunurga kokkulepe, ei saanudki olla edukas. Valitsusse minnes või seal olles ei saa maha müüa oma väärtusi," kommenteeris Pevkur.

"Isegi kui uue valitsuse ametisse asudes oli kerge positiivne ootusärevus, siis tänaseks on kõigile selge, et Eesti riiki juhib seltskond, kelle tegevuse tagajärjel oleme saanud tohutu maksusegaduse ning viimaste aastate suurima inflatsiooni. Sellega on kaasnenud töötavate pensionäride ja edasipüüdlike inimeste karistamine, viinaralli ning valitsuse suure suuga inimestele lubatud lisaeurode riigieelarvesse kühveldamine läbi gaasi, kütuse, toidu ja muu hinnatõusu. Samuti näeme, et maksumaksja raha eest nuumatakse kremlimeelset telekanalit PBK. Ehk oleme saanud valitsuselt halba juhtimist ja nüüd väljendub see ka rahva hinnangus, sest mõistmise aeg on möödas."

"Inimestena tahame aga kõik olla edukad, mitte võrdselt vaesed ja selle eest Reformierakond seisab. Oleme hoidnud viimase aasta jooksul joont, et Eesti poliitikas pole kohta kombinatoorikal. Küll peab olema sisu, väärikust ja lugupidamist, mis peab algama meist endist. Kõrge rahva toetus on ka tunnustus, et Reformierakond on tugev ja suudab vajadusel erakonna sisepinged lahendada riigimehelikult mõeldes, mis on Eestile ja meie inimestele parim."

"Oleme väga tähelepanelik ning nõudlik opositsiooniliider ning valmistumas täie pühendumisega riigikogu valimisteks. Meie esimene ja peamine lubadus on tuua tagasi lihtne ja selge maksusüsteem, mis ei karista inimesi, vaid motiveerib neid edasi pürgima. Vaid nii saame riigi ja valitsuse, kelle üle uhkust tunda," teatas Pevkur.