Täna kella 16 paiku said Narva kordoni piirivalvurid kohalikult kalurilt teate, et Kulgu sadama lähistelt leiti töötava mootoriga tühi paat. Teatele reageerisid Narva kordoni ja Mustajõe teenistuskoha piirivalvepatrullid. Kaldalt alustasid otsingud Narva kordoni koerajuhid teenistuskoertega. Kella 17.30 paiku liitus otsingutega Politsei- ja Piirivalveameti lennusalga helikopteri meeskond.

Kell 17.54 leidsid piirivalvurid veest 63-aastase Narva elaniku surnukeha.

„Avaldame kaastunnet hukkunu lähedastele,“ sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Urmas Elmi.

Hukkunu surma täpseid põhjuseid selgitab välja ekspertiis, kuid esialgse info kohaselt on alust arvata, et tegemist oli õnnetusjuhtumiga.

„Narva veehoidlal oli täna ilus ja tuulevaikne ilm. Praeguseks saame aga öelda, et paadist leiti kaks päästevesti ning leitud mehe seljas päästevesti ei olnud,“ lisas operatiivjuht.

Leitud paadiga registreeris täna hommikul Narva veehoidlale mineku kaks Narva elanikku, 1954. aastal sündinud mees, kes uppununa leiti, ja 1958. aastal sündinud mees. Seega jätkasid piirivalvurid ka teise kaluri otsinguid, ent need ei ole praeguseks tulemusi andnud. Pärast pimeduse saabumist operatsioon katkestati, kuid Ida prefektuuri piirivalvurid jätkavad otsingutega hommikul.