Seoses ilmastikutingimuste paranemisega jätkatakse alates tänasest, 20. märtsist rekonstrueerimistöid Valdeku tänaval Vabaduse puiestee ja Männiku tee vahelisel lõigul.

Valdeku tänava remont algas 2016. aasta 15. septembril ning pidi lõppema detsembriks. Novembris selgus, et lumesaju tõttu teeremonti jätkata ei saa.

Talveperioodil oli Valdeku tänava tee-ehitustööde tehnoloogiline paus, teatas Raepress. Esimese tööna on plaanis äärekivide korrastamine ja seejärel killustikaluste profileerimine. Ehitustööd lõpetatakse 15. maiks.

Valdeku tänava remondi käigus saab uue ilme Vabaduse pst ja Männiku tee vaheline lõigul tänavaruum. Rekonstrueeritakse sõidu- ja kõnniteed ning rajatakse või tõstetakse ümber tehnovõrgud. Lisaks tee-ehituslikele töödele rekonstrueeritakse AS Tallinna Vesi finantseerimisel vee- ja kanalisatsioonitorustik. Jalakäijate turvalisemaks liiklemiseks rajatakse ülekäiguradadele LED-tehnoloogial põhinev erivalgustus ning nägemispuudega inimestele rajatakse ülekäiguradade ette reljeefsed kõnniteeplaadid nn. braikivid.

Tänav on tavaliiklusele mullu suletud. Ümbersõit on võimalik Paul Kerese tänava, Nurme tänava, Lootuse puiestee, Kreegi puiestee ja Pihlaka tänava kaudu. Ligipääs tagatakse kohalikele elanikele ning operatiivsõidukitele. Kõigil liiklejail palutakse järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.