"Ma harjusin nii külma ilma kui inimeste pilkudega ära – see on sellepärast, et ma olen teistsugune, kui Eesti inimesed on harjunud nägema. Mul on Eestis olnud palju põnevaid hetki. Näiteks olen bussiga sõites tundud, et inimesed vaatavad mind. Alguses arvasin, et põhjus on selles, et olen Aafrikast pärit. Aga mõistsin, et see on vast uudishimu või nad lihtsalt tahavad rohkemat minust teada," rääkis Barbara. Ta toob ühe näite.

"Ükskord sõitsin bussiga ja mu vöö oli lahti tulnud. Üks naine nägi ja hüüdis mulle: sinu vöö, sinu vöö! Ta isegi aitas mul selle kinni siduda. Ja see oli tõesti suurepärane – ikka kuuled palju asju eestlaste kohta, aga enamus neist ei ole tõsi. Eestlased on tõesti imeline rahvas. Ma armastan seda, et olen Eestis ja siin õppida on imeline!" rääkis Barbara.

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!