22. oktoobril avaldas uudisteagentuur Interfax intervjuu Tihhonovaga, kes rääkis pikalt tööst ülikooli juures. See ei huvitanud kedagi, kõik tahtsid hoopis teada, kas ta on siis Putini tütar või mitte. Seda Interfax aga ei küsinud, kirjutas GlobalVoices.

Spekulatsioonid Tihhonova "kõrge päritolu" kohta said alguse jaanuaris, kui ajakirjanik Oleg Kašin avaldas oma kodulehel selle kohta loo, toetudes RBC uurivale loole kinnisvaraarendusest Moskva Ülikooli juures. Peale Kašini artiklit kinnitasid Bloombergile ja Reutersile väidet Tihhonova isa kohta mitmed anonüümsed allikad.

23. oktoobril näis Putini isaduse loole tuge juurde andvat uudisteagentuur Interfaxi onlainprojektide juht Juri Pogorelõi. Majandusajaleht Vedomosti toimetaja Tatjana Lõssova ja RBC peatoimetaja Jelizaveta Ossetinskaja kritiseerisid Pogorelõi Facebooki lehel Tihhonovaga tehtud intervjuud. Vaidluse käigus näis, et Pogorelõi ütles kogemata tõe välja.

"Liza, kas Putini tütar annab sulle tihti intervjuusid? Meile andis ta selle just sellistel tingimustel - vaid Moskva Ülikoolist. Ja ilma fotodeta. Meile sobis," kirjutas Pogorelõi.

Pogorelõid kritiseeriti seejärel selle eest, et artiklis ei märgitud ära, kes Tihhonova on. Talt küsiti, kas intervjuu ilmus vaid veebis või saadeti see ka Interfaxi tellijatele.

"See oligi meie tellijatele. Nemad aga teavad, kes on Putini tütar," kirjutas Pogorelõi. Ta üritas küll koheselt oma sõnu tagasi võtta, aga ikka tõlgendasid vene ajakirjanikud tema sõnu kui veel ühte tõendit, et Tihhonova on tõesti Putini tütar.