Mari-Ann räägib, et on kaheksa aastane ning juba koolilaps. Kui uurime temalt Doktor Klounide kohta, läheb ta nägu naerule ja ta lausub rõõmsalt. „Nad on kõik nii toredad, aga trikiklounid on eriti toredad. Eelmisel korral tegid nad sellist trikki, et tegid raamatu lahti ja siis see raamat seest põles. See oli nii lahe ja ma üldse ei kartnud."  

Mari-Ann on haiglas koos oma isa Markoga (31) ning aasta jooksul on haiglas veedetud eri pikkusega perioode. „Alguses sai ikka hästi pikalt oldud, aga nüüd on meil oma raviplaan ning kord kuus oleme 3-5 päeva korraga haiglas ja kuu pärast seda oleme ainult ühe päeva haiglas. Doktor Klounidega kohtusimegi esimest korda umbes aasta tagasi. Tegid tuju heaks küll, ka minul endal, sest ka vanemad vajavad haiglas olles meelelahutust, mis muremõtted eemale viiks," sõnas ta.

 Doktor Klounid käivad külas igal neljapäeval ja Mari-Anni sõnul ootab ta neid päevi väga. „Neil on iga kord uus nali ja see on väga tore. Kui nad eelmisel korral käisid, siis me mängisime pilli. Koos mängisime, nad õpetasid mulle tamburiini mängimist."

Marko sõnul võiks sellelaadseid projekte haiglas rohkem olla, kuna meeleolu haiglas pole just kõige rõõmsam. Tavaliselt lapsed mängivad, joonistavad, vaatavad multikaid ja loevad. Kui siis aga igapäevasesse rutiini on lisatud midagi erilist, on rõõm eriti suur. Lapsevanemana sa ju tahadki näha, et sinu laps on rõõmus ja õnnelik.

Kuna Tallinna Lastehaigla Toetusfond ja Tartu Lastefond ei ole siiani Doktor Klouni projekti toetanud, siis on kõigi inimeste abi suureks toeks. Sellel aastal on Doktor Klounidele appi tulnud Coca-Cola, kes oma jõulukampaaniaga toeks on. Rohkem infot kampaania kohta ning ka selle kohta, kuidas ise annetuse saab teha leiab siit http://www.coca-cola.ee/christmas.