Siltide järgi otsustades oli kohale tulnud päris mitu ämma. Silma jäid veel loosungid: "Nõuame ausust: kes pani raha ämma kappi?" ja "Rahval on põis täis". Meeleavaldajatel oli kaasas ka rahakapike, millel küljes silt: "siit saab".

Teiste protestijate seas võis liikumas märgata ka ametiühingute keskliidu juhti Harri Taligat.

Meelt avaldati Reformierakonna vastu ka Tartu parteikontori juures Raekoja platsis. Kohal oli paarkümmend inimest, enamuses noored. Treppidel süüdati küünlad, et mälestada Eesti demokraatiat, aknalauale oli keegi annetanud münte.

Võimalus meeleavalduse registreerimiseks Tallinna kontori juures tekkis siis, kui Reformierakond tühistas täna kella 19ni nende peakontori ees toimuma pidanud, kuid fiktiivseks jäänud avaliku koosoleku liberaalse maailmavaate toetuseks.

Reformierakond registreeris eelmiseks neljapäevaks, reedeks ja ka tänaseks erakonna kontori esisele kogu päevaks avaliku koosoleku, et "tutvustada liberaalset maailmavaadet". EKA tudengid tahtsid samas kohas korraldada oma meeleavaldust Silver Meikari toetuseks, aga see ei olnud Reformi registreeritud koosoleku tõttu võimalik. Tudengid süüdistasid seetõttu parteid nende meeleavalduse takistamises fiktiivse meeleavaldusega. Reaalselt neljapäeval, reedel ega täna Reformierakonna peakontori ees mingit liberaalse maailmavaate tutvustamist ei täheldatud.