„Pean Toidupanga tegevuse kiiret laiendamist praegu väga oluliseks,“ sõnas tänaseks juba 17 aastat Eestis tegutsenud Piet.

"Eestis elab täna ligi 100 000 inimest, kes ei saa endale lubada iga päev piisavalt toitu, samal ajal, kui toimub toidu raiskamine. See on meie väikeses riigis väga suur inimeste hulk."

"Meil on eriti hea meel selle üle, et Toidupanga laienemine on suure hoo sisse saanud paljudes linnades," lisas Boerefijn. Tänaseks on aktiivsed inimesed ja MTÜ-d endast märku andnud ning teevad pingutusi Toidupanga käimalükkamiseks Narvas, Jõhvis, Pärnus, Viljandis, Kuressaares ja Rakveres. "Nendel headel inimestel on lisaks heale tahtele selleks aga vaja ka laoruume ja tehnilisi vahendeid," tõi Boerefijn välja. "Loodetavasti saab heade annetajate abil neile seda tuge pakkuda."

Toidupanga tegevuse laienemise toetuseks käima lükatud mündikampaania käigus saab oma kroonimünte annetada ligi 600 erinevas kohas üle Eesti. Väga agaralt on mündikogumisega kaasa tulnud erinevad organisatsioonid ja kollektiivid nii täiskasvanute kui laste seas. Rocca al Mare kooli 3c klass korraldas Toidupanga toetuseks heategevusliku Mardilaada, mille käigus koguti Toidupanga toetuseks 4135,10 krooni. Unipiha Algkool kogus ja viis Toidupanga annetusarvele samuti mitu kilo münte, kogusummas 795,55 krooni. Kokku on Toidupanga mündikampaania kontole tänaseks annetatud 27 800 krooni.