muhkam: 22:07
Mis on saanud kütuse ärist Muugal?

Pealtnägija: 12:03
Rohkem ei ole Pealtnägija kohapeal piilumas käinud. Aga kuna nii meie kui ka vaatajate imestuseks on asi sumbunud- siis loogiline järeldus on, et äri õitseb endiselt;)...

madis: 08:15
Kas ei saaks sellele koeraomanikule, sellele kassivihkajale, kaela saata vastavad ametimehed. Jalutas see justkui naine oma peni mitte rihma otsas, nagu õigusaktid ette näevad. Olgugi et väike koer, trahv ikkagi kuni 600 eek-u. Või ei tasu.

Pealtnägija: 12:05
Tõsi ta on, koeraomanikud peavad keset linna jalutades lemmikud rihma otsas hoidma. Vähe sellest- paljudel juhtudel on ka suukorv nõutav. Aga kassimammi näol ei ole tegemist kättemaksuhimulise inimesega, pea- asi et temal lastaks rahus vaeseid loomi aidata.

Hekikääridega mees: 11:57
Küsimus selle kassiloo kohta - hr. Kersna viibis ka ju selle kassimammi korteris. Et kuda siis lõhnas ka?

Pealtnägija: 12:10
Ei mingit lõhna! Tänapäeval on olemas kõik liivad- saepurud, nii et vältimatu haisu kohta räägitav on müüt. Õieti on küsimus kassipidaja puhtusearmastuses.

Mikk: 12:02
kas pealtnägija läheb suvepuhkusele

Pealtnägija: 12:13
Jah, loomulikult. Viimane saade sel hooajal on eetris järgmisel kolmapäeval. Siis pakib Pealtnägija tiim asjad kokku, peab väikse peo ja võtab puhkuse. Septembris oleme vaatajate rõõmuks tagasi telemäestikus.

britt: 12:10
Ei olegi küsimust.. LIhtsalt kiidusõnad: te olete parimad ja väga tublid edu teile ja ilusat suvepuhkust

Pealtnägija: 12:13
Aitäh, päikest sullegi!

Mikk: 12:15
Kas hooaja viimases saates on teil ka midagi huvitavat varuks??

Pealtnägija: 12:24
Ei usu:) Tegelikult ei ole meil viimase saate jaoks ainsatki lugu varuks, saad hoopis 45 min tühja ekraani vaadata:)

jnknb: 12:17
mingit actionit ka lubab?

Pealtnägija: 12:24
Actionit lubab iga päev, aga vahel ei pea kodanik Action lihtsalt lubadustest kinni:)

ahelvaataja: 12:19
Kõige teravamad teemad peituvad tegelikult tavaelus. Kas uuriksid, Pealtnägija, kuidas tuleb omadega toime kolme lapsega pere (ütleme vanuses 0-10.a.), kes peab toitma lapsed, ennast, koguma pensioni, maksma vanema generatsiooni pensioni. Võtaks ühe pere maalt, teise linnast - palgatase nii eesti keskmine, või siis ema poole kohaga/ juhuametis. Mind huvitaks, mida nemad poliitikute otsustes teisiti seaksid. Mis arvad, Pealtnägija?

Pealtnägija: 12:30
Arvame hästi. Kahjuks ei tea, kas see võrdlus nii terava vastuolu välja tooks. Sest ükskõik kas pere on maalt või linnast, kui on ikka ettevõtlikud inimesed, positiivset suhtumist ja tööarmastust, siis on pere ka õnnelik ja kokkuhoidev. Mis siis, et vahel vorsti ostmiseks raha ei jätku ja väiksem laps kannab vanemate riideid. Rahuloluks on vaja võrratult rohkemat kui aineline kindlustatus.

Mikk: 12:27
kus te suvel oma puhkust veedate?

Pealtnägija: 12:31
Kes Eestimaal, kes piiritaga. Mõnel meist on ka suveks teletööd varutud. Tõsi juuni- juuli on ikka taastumiseks mõeldud- puhanud peas tekivad paremad ideed..

Mikk: 12:30
kelle poolt te jalgpallis olete?

Pealtnägija: 12:33
Oleneb, kes hea mängu teeb. Kui USA või meiepoolest kasvõi Elvandiluurannik;) ikka platsil kõvem on, kui senine maailmameister, on nad ka seda võitu väärt.

Roman Solomatin: 12:33
Kas te AIDSi ennetustööst ei tahaks lugu teha? Lugesin just uudist, et noorte seas on HIV viiruse kohta puudulikku ja isegi väärinformatsioo ni.

Pealtnägija: 12:35
Kas sellest on siis veel vähe räägitud? Loomulikult on noorte hulgas levinud igasuguseid imejutte mitte ainult AIDSi, vaid ka paljude muude küsimuste kohta. Aga on pigem vanemate- õpetajate asi need kummutada. Pealtnägija pole tervisesaade.

ahelvaataja: 12:34
Mu küsimus läks suts viltu, mitte maad-linna võrrelda. Tegelikult küsiks kahe lapse omajatelt, millal kolmas plaanis. Kui öeldakse, et ei ole ega tule, siis MIKS?

Pealtnägija: 12:44
Tjah, seda võib teha küll. Aga ei ole nagu päris pealtnägija ampluaa...Ok, oletame, et küsime- nemad vastavad, et kolmas ei ole plaanis, sest lastetoetus on väike/ küsime miks on väike- siis lubavad poliitikud enne valimisi maad ja ilmad kokku, mis hiljem kiiresti ära ununevad../ Ning kokkuvõttes, mille poolest me siis saate lõpuks targemaks oleme saanud? Tõde on enamasti see, et ega lapsi toestuse pärast sünnitada...

Kats: 12:28
Kuidas te neid küla hulle leiate? See nupumees eelmises saates oli väga vahva! (kas nad äkki ise helistavad?)

Pealtnägija: 12:45
Kuidas kunagi- mõnikord kellegi kaudu või on meil meeles kuskilt kuuldud info, vahel annavad nupumehed oma leiutistest ka ise teada...

uudishimulik: 12:35
reisite pidevalt ringi, kas pere jaoks ka aega jätkub?

Pealtnägija: 12:47
nii pidevalt nüüd ka ei reisi, ühe käiguga saab enamasti ikka mitu lugu tehtud. Aga kui ainult papp ja tööaeg oluline oleks, võiks ju minna hamburgereid müüma;)) Eks peredel on vaja sellega arvestada, et teletöö on midagi muud, kui poemüüja või pangaametniku oma.

Enrico Fermi: 12:41
Kas teil on plaanis ka saadet ümber nimetada või formeerida?

Pealtnägija: 12:48
Ei ole. Pealtnägija on pealtnägija ja nii ta jääb.

ka arvaja: 12:44
Kuidas lävite konkureeriva saate A4 tegijatega, kas on tulemas ka "poriloopimist "? Teatavasti armastavad nad suht avalikult "varjatud reklaami"

Pealtnägija: 12:49
Ei lävi ja pori ei loobi. Meie poolest võivad nad armastada praekartuleid, Viagrat või varjatud reklaami, maitse üle ei vaielda;)