Svensson from Desperados: 11:56
Kas te teate mis on virtuaalsport?

Pealtnägija: 12:02
Ei, aga oleme alati valmis selleks et meid valgustataks…

Kai: 11:52
Kas 31.10.2001 Pealtnägija tundis huvi selle vastu, kas Ivo Saarna pakkus võimalust erapooletuks uurimiseks, st kas ta soovis ennast ajutiselt taandada üheks juhtumi uurimiseks (tema erakliinikus asetleidnud surmajuhtum) kui ravikvaliteedi komisjoni esimees.

Pealtnägija: 12:06
Pealtnägija tundis selle vastu sügavat huvi. Aga meie andmetel pakkus dr. Saarma kõigepealt siiski võimalust korraldada ise haiglasisene uurimine selle õnnetusjuhtumi kohta. Loodetavasti saab arstidest koosneva ekspertkomisjoni ühine otsus olema, et konkreetsesse juhtumisse segatud arst ei ole erapooletu hindamaks enda tehtud vigu.

Tramm: 10:01
Kas kaua tehtud on kaunikene?

Pealtnägija: 12:06
:))) Eks ilu on vaataja silmades.

ants: 12:05
Nagu teada saab iga asi kunagi otsa. Kas on teada mis aastal jääb Pealtnägija hooaeg viimaseks?

Pealtnägija: 12:08
Heade asjadega on vahel ka nii, et nad ei saa otsa vaid muudavad veidi vormi ning kestavad ikka edasi. Aga Pealtnägijad ei plaani küll veel hakata pilli põõsasse viskama!:)

c: 11:12
Kas oleks võimalus kedagi saatesse vastama leida alimentide välja maksmisest? Kas on mingi seadus, mis paneb isad maksma, mis seadus ette näeb? Vanasti oli ikka kohustus ja said karistada, aga nüüd ei midagi elavad ilma kohustusteta.

Pealtnägija: 12:15
Nagu iga probleemi lahendused, sõltub ka alimentide (ehk siis moodsalt öeldes- elatusraha) väljamaksmine kahest poolest- sellest, kes kasvatab last ja teisest kes seda omalt poolt ka rahaliselt toetab. Seadus, mis paneb isad maksma, on täitsa olemas- Eesti VR kehtiv Perekonnaseadus. Ja elatusraha suhtes toimuvad vaidlused lahendatakse kohtus. Olenevalt kohtuotsusest tekibki kohustus elatusraha maksta ja kui inimene kohtuotsust ei täida, on võimalik hea tahtmise korral asjad ka nii kaugele ajada, et järgneb kriminaalkaristus. Loomulikult on selleks vaja kõva tööd ja avalikkuse ees musta pesu pesemist teha. Samas jälle- kui ausus/ austus ja lapsest hoolimine puudub, võib see olla teise poole jaoks ainus võimalus.

Kai: 11:58
Eelmisel aastal umbes samal ajal sattusin ma lugema (kahjuks ei mäleta lehe nime, Ekspress või Kroonika) ühte telekava, milles ka ühe Soome telekanali saate nimi oli Pealtnägija (ka saate vorm tundus tuttav, va 2 saatejuhi asemel oli 1). Kuidas kommenteerib Vahur Kersna oma väidet ühes ETV lastesaates, et Pealtnägija on ainulaadne ning nii öelda tema poolt välja mõeldud (vabandan, täpset sõnastust ei mäleta). Vabandan jälle, et puudub informatsioon, kui kaua seda saadet on toodetud, võib-olla tõesti meie sõbrad Soomemaalt võtsid malli üle.

Pealtnägija: 12:19
Pealtnägija ongi ainulaadne ja siin Eestis konkreetse tiimi poolt väljatöötatud formaat. Kõigepealt paluks Sul meenutada, kust Sa mida täpselt lugesid- konkreetsed vastused tulevad konkreetsetele küsimustele…

part: 12:05
kuidas te saate neid saateid välismaal näidata? esiteks on ju kõik lood peaaegu eesti asjadest ja teiseks on saade eesti keelne.

Pealtnägija: 12:22
Kui mingitel andmetel Pealtnägijat ka näit.Kongos, Hiinas või Lõuna Aafrikas jälgida võib- siis kindlasti on tegemist meie jaoks uue värske ja väga huvitava informatsiooniga:))

uskmatu: 12:09
On see ikka tõsi, et Eestis on ametlikke nn alimendimaksjaid ainult 3700 isa?

Pealtnägija: 12:24
See on kontrollitud statistika. Allikas Eesti VR Maksuamet. 3700 on muidugi ümmardatuna…aga jah- see oli elatusraha maksvate inimeste arv eelmisel, st. 2000.a.

oioi: 12:05
Kas pealtnägija on tutvunud statistikaga, mitu post-opi surma on aset leidnud riigihaiglates? Ning mitut neist on sellise kära ja sopapritsimisega ajakirjanduses kajastatud?

Pealtnägija: 12:32
Kui jälgisid eilset Paeltnägijat, siis seal oli Eesti haiglates toimunud õnnetusjuhtumite statistika täitsa olemas. Arvestades, et Fertilitase haiglas toimunud õnnetused moodustavad arvust vaid kümnendiku- siis on loogiline järeldus, et sarnaseid asju toimub ka riigihaiglates. Ja eks kriitikat saavad kõik arstid kõigis haiglates, kelle puhul tuleb välja et nende hooletuse tõttu on inimene surnud…. Ja nii peakski olema või kuidas siis sina seda ette kujutad?

whatever: 12:09
Kas teie meelest on siis vale, et haigla peaarst tahab HAIGLASISESEKS uurimiseks moodustada komisjoni, mille otsus on just nimelt HAIGLASISENE, s.t. sellest tehakse esmased järeldused haigla sees??? Kõik annavad endale aru ju, et sellise komisjoni otsus ei ole siduv ühelegi teisele AMETLIKULE instantsile, vaid tegu on ainult sisejuurdlusega! !!

Pealtnägija: 12:37 Ei ole vale. Vähemalt seni, kuni haiglasisese juurdluse tulemus ei saa määravaks lõpliku otsuse tegemisel arstide süü või süütuse osas….

Kramp: 12:10 Loomulikult pole teada millal Pealtnägija lõpetab, aga kas üheks põhjuseks võib saada reklaami kadumine ETV-st? Siis pole ju enam võimalik kallist saadet toota. Rohkem rõõmu ikka maarahvale ja pensiokatele.

Pealtnägija: 12:41
Pealtnägija näol ei ole kindlasti tegemist reklaamitulul baseeruva saatega ja seni kuni meil vaatajaid on on ka mida neile näidata!

A V Maria: 12:13
Esiteks. Miks ei ole veebikaameras midagi näha? Kust me siis teame, kes küsimustele tegelikult vastab. Äkki hoopis Ville Jehe jupsib seal midagi. Ja teiseks: millal saab Pealtnägijas rohkem verd ja seksi olema?

Pealtnägija: 12:46
Sellepärast, et Pealtnägija kaamerad on kõik võttel uusi häid lugusid saate tarvis tootmas:))Aga pettust ei ole! Verd ja seksi saab ilma Pealtnägijatagi küllalt erinevatest tabloididest ja politseisaadetest. Aga nojah:)) eks me võtame seda kurtmist arvesse ja püüame korvata puudujäägi:))

informaator: 12:14
Paljud Teie saadetes olevad teemad on eeldatavalt leidnud teid ülesse, mitte vastupidi.Juhul kui ma tean midagi sellist, mida ma ei tohiks teada, kas siis Teile piisab lihtsalt selle info edastamisest ja Te hakkate ise jälgi ajama või peab minul olema Teile ka anda mingisugunegi tõestusmaterjal. Kahjuks seda minul ei ole, sest see oleks vaja salvestada peidetud kaameraga ühes Tallinna Riigiasutuses kus võib liikuda igaüks kellel on sinna muidugi asja.

Pealtnägija: 12:48
On nii ja naa saabunud lugusid… Aga juhul, kui Sinu poolt vallatav informatsioon on hea, võta meiega ühendust- telefoninumbrid ja meiliaadressi leiad Delfi saidilt…

Kaido Kuluaar: 12:19
Kes oli eilses saates Ruhnul intervjueerija osas?

Pealtnägija: 12:53
See uus nägu teleekraanil, kes tegi oma debüütesinemise meelelahutuslik- publitsistilises väljaandes Pealtnägija oli teleajakirjanik Vahur Kersna!:)

Tramburai: 12:17
Juhuviljastatud lapsele ei peaks isa küll alimente maksma. Kui naine ei kasuta rasestumisvastas eid vahendeid, siis vastutab ta ise tagajärgede eest.

See konsuli teema oli küll nõme. Miks ta peaks võõrale poisile raha saatma? Siduv saab olla vaid emotsionaalne, mitte füüsiline side.

Pealtnägija: 13:07
Kõigepealt tasub lugu vaadata, siis teab mida kommenteerida. Eilses saates oli küll piisavalt selgelt öeldud, et tegemist on kõnealuselt konsulilt kohtuotsusega välja mõistetud elatusrahaga.
Kui minna nüüd inimestevahelistele suhetele üle- siis põhimõtteliselt on täiskasvanud mehel ja naisel suu peas, et omavahel kokku leppida kas ja milliseid kontraseptiive kasutada edasiste probleemide vältimiseks:))

Transvaal: 12:23
Maal on üldiselt palju viinajoomist. Kas Ruhnus oli seda ka märgata?

Pealtnägija: 13:08
Vaata lugu Pealtnägija Delfi saidil üle- oma silm on kuningas!: