Veini- ja gourmet` reisid on Horizon Traveli sihtkohavalikus selle suve kõige eksklusiivsem projekt. Üks nendest viib Heres-veinide poolest kuulsasse Andaluusiasse ja teine Penedes-Priort` piirkonda, mis eestlasele seostub eelkõige Torrese ja vahuveinide -Cavadega. 4-päevastel ringreisidel külastatakse erinevaid veinikeldreid koos degusteerimisega.

Costa Brava on üks populaarsemaid Hispaania kuurortpiirkondi, mis sobib hästi perepuhkuseks tänu headele randadele ja suurele valikule erinevatele ajaveetmisvõimalustele. Costa Brava regioon jaguneb kaheks: Lloret de Mar on elavaim kuurort, mis on parim valik eelkõige noortele ja lõbutsemishimulistele. Tossa de Mar on on väiksem ja vaiksem ning paslik rohkem rahu armastavatele päikesenautlejatele ja peredele. Piirkonna pärl on loomulikult Kataloonia pealinn Barcelona oma suurlinliku elegantsi ja vapustava arhitektuuriga. Kättesaadavasse kaugusse jäävad nii Salvador Daliga seotud paigad Figuereses, Pubolis ja Portlligatis kui ka kauni keskaegse vanalinnaga Girona ja kõrgel mägedes asuv kääbusriik Andorra.

Horizon Travel taasalustab juba 19. aprillist otselende eestlaste poolt ammu armastatud Costa del Soli. Maist lisanduvad reisid ka eelmisel aastal populaarsust kogunud Portugali Algarve kuurortpiirkonda. Lisanduvad veel Costa Daurada, Mallorca ja Rhodos. Ainsana Eesti reisikorraldajatest korraldab Horizon Travel ka puhkusereise Euroopa kuulsamale peosaarele Ibizale.

Horizon Travel on üks staažikamaid reisikorraldajaid Eesti puhkusereiside turul, kes alustas oma tegevust 2001. aastal otselendudega Gran Canariale.