Argumentum ad hominem?
27.06.2013 08:34
Peeter Lorents on erinevalt Tartu õppejõududest üks neid väheseid Tallinnas, kes nõuab üliõpilastelt veel korralikku õppimist, mitte lasteaia tasemel kümne sõrme peal arvutamist. Kuid selle asemel, et tõesti õppida, kasutavad süüdistajad ja nende huvitatud ässitajad tänapäeva allakäivas Euroopas ja maailmas hästi läbiminevaid "poliitkorrektseid" väljendeid "rassism" ja "sallimatus". Kui ei saada jagu õppeainest, siis minnakse õpetaja kallale.

Maali
27.06.2013 08:19
Kui nii palju tudengeid pole ainet selgeks saanud, on viga õpetamises.

ex-tudeng
27.06.2013 09:28
Lorents on olnud ka minu õppejõud. Too õppeaine, millest on juttu (loogika ja algoritmiteooria), ei ole tegelikult lihtsate killast. Et vähegi sotti saada, peab teemasse süvenema ja teatud asjad selgeks tegema (nagu siin maailmas need asjad on, et osad teemad on järgmiste aluseks ja kui sa aluseid ei tea, siis on edasine müstika).

Twitter

Hajaveeb ‏@hajaveeb
See on hämmastav tunne, kui peale pikka aega internetilehti surfates avad raamatu ja sealt ei vaata vastu ühtegi õigekirjaviga.

Janek Luts ‏@JanekLuts
Päris kumiseva tulemuse saab, kui võrrelda, kui palju on juttu poliitikutest ja kui vähe poliitikast sisuliselt!

andreaskaju ‏@andreaskaju
Demokraadist konservatiiviks on hakanud ka Reagan, Condi Rice, Rick Perry, Bloomberg. Vastupidi Howard Dean, Leon Pannetta jne.

andreaskaju ‏@andreaskaju
Churchill läks konservatiividest liberaalidesse 1904, tagasi konservatiivide juurde 1924 #võtkerahulikult #misvahetselon

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Neid Ain Seppiku tsitaate on veel ja veel, lihtsalt üks stiilinäide 2008. aastast: " "Ansipi poliitika viib Eesti rahva väljasuremiseni."

Margo ‏@Margoko 3
100+ kg mehed nutavad poes jalgrataste 100 g kaaluerinevuse pärast. Muu varustus peab ka näima, nagu hakkaks kohe Tour de France'i võitma.

Meelis Mandel ‏@meelismandel
Sain täna jälle targemaks. Astmelise tulumaksu taotlejad seda tegelikult ei tahtnudki. Eestis elab karusid kordades enam, kui hunte.