Mina oleks täna näiteks õnnelik, kui suudaksin kähku maha raputada mõne üleliigse kilo, mis pühade ajal vöö vahele sai kogutud… Õnnega on veidi sama lugu nagu armastuse või kauge silmapiiriga: mida rohkem selle poole püüdled, seda määramatumasse kaugusesse see libiseb. Sellegipoolest tasub üritada.

Minu õnne valem on lihtne. Lõpetage see pidev muretsemine ja ohkimine. Uskuge oma võimetesse, ärge kartke üllatusi ja armastage üksteist. Nautige elu pisut roosamates toonides ja stressivabamalt. Elu sool on eelkõige mõnus perekond, toredad sõbrad, rahuldust pakkuv töö, piisavalt raha, põnevad reisid, meelelahutus, šoppamine ja loomulikult ka meeletud šampanjapeod.

Ajakirja Just! võib täna auga nimetada kollase ajakirjanduse kroonijuveeliks. Meile on ennustatud küll läbipõrumist, soovitud tuld ja tõrva ning haletsuseta maapõhja kirutud. Hoolimata sellest oleme Eesti meediamaastikul siiski kõvasti kanda kinnitanud ning võime tigekottidele vaid ulakalt keelt näidata ning teha lustlikult just seda, mida hing ihaldab. Oleme särtsakad kaaslased roosat mannavahtu ja glamuuri armastavatele lugejatele ning luuks kurgus “tõsistele arvamusliidritele”. Aitäh, kallid lugejad, et olete meid innukalt aidanud ja tuult tiibadesse puhunud! Ilma teieta poleks “Roosasid uudiseid”, lugejarubriike ning lõbusaid fotosid. Olete meil aidanud üht lustakat ajakirja teha ning selle eest sügav kummardus ja soe kallistus teile! Palun jätkake samas vaimus koos meiega ka uuel aastal!