Märtsis toimus esimene moe
show
Future FIBIT, mis oli noorte hulgas väga menukas. Seetõttu otsustati projekti korrata. Ka seekord oli noorte huvi konkursi vastu väga suur ning žürii valis välja kaheksa noort, kelle kollektsioonid pääsevad Viru Keskusesse etendusele Future FIBIT. Finalistid on Nora Peterson tööga „Pärlid on fookuses“ (Pirita Majandus Gümnaasium), Eva Oherjus tööga „Villased õied“ (Tartu Kunstigümnaasium), Katrina Kaubi tööga „Paelumine“ (Kuressaare Gümnaasium), Mirjam Mäeots tööga „Viirastus udust“ (Jakob Westholmi Gümnaasium), Teele Koel tööga „Pits ja pätid“ (Saarema Ühisgümnaasium), Liisa Orgna tööga „Dandy“ (Jakob Westholmi Gümnaasium), Maarja Vaikre tööga „Apeirofoobia“ (Tallinna Ülikool) ja Luise Marie Petter tööga „Tuhat pisarat“ (Tallinna Ühisgümnaasium).

Tallinna Kaubamaja pakub parimale noorele moeloojale võimalust näidata oma kollektsiooni Kaubamaja vaateakendel ja kingib 5000 krooni väärtuses Kaubamaja kinkekaarte. Kõik finalistid saavad L´Oréal’i kinkekotid ja üllatusi Tallinna Noorteaasta 2007 sponsoritelt. Publiku lemmik, kes valitakse SMS-hääletuse abil, saab kingituseks mobiiltelefoni. SMSi hind on 10 krooni ja hääletusest saadud tulu annetatakse MTÜ Loomade Hoiupaigale. Võitjad selguvad pühapäeval kell 16.00 Viru Keskuses.

Future FIBITi eesmärk on innustada noori moeloojaid oma ideid teostama ning ühtlasi pakkuda noortele võimalust osa saada moe suursündmusest. Moeshow Future FIBIT soovib koondada enda alla kõikide Eesti koolide moekonkursside parimad ehk kollektsioonid, mida on tunnustatud juba kohalike koolide moevõistlustel. Kuigi käesoleval aastal toimus moekonkurss Tallinna Noorteaasta 2007 raames kaks korda, siis edaspidi hakkab Future FIBIT toimuma kord aastas sügisese FIBITi raames.

Lisainformatsioon: www.tallinn.ee/noorteaasta