Kes meist ei tahaks lollile ülemusele kohta kätte näidata ja ust paugutades minema jalutada. Kes meist ei tahaks naerda mingi panga röövelliku intressipoliitika üle, võtta taskust rahapatakas ja osta endale maja vaatega merele. Milles siis küsimus ja miks me nii ei käitu?

Ah või, et ahelad mille me endale ise oleme loonud — ainsateks ahelateks selles keskkonnas kus me elame ja mis takistab meid olemast vabad on — RAHA.

Võiks lausa öelda, et kui saaks kellelegi näpuga näidata, kes selle kuramuse raha välja mõtles siis võiks selle tegelase oksa tõmmata.

Tegelikult peaks inimkonna arengut vaatama pidevas liikumises ja mitte arvama, et nüüd me oleme jõudnud sinna kus me oleme rahul koos oma kuldsete ahelate ja sunnismaisusega.

Mingil momendil jõudsime järeldusele, et see peale sunnitud sotsialism (kõik kuulub rahvale — tegelikult mitte kellelegi) on vale ja me julgesime seda välja öelda. Nüüd on meil siis kapitalism (see mis sul on, on sinu oma ja teised pühkigu suu puhtaks) ja ikka ei ole rahul, sest me ei ole rahul kapitalismi poolt genereeritud rahaga mis on meid muutnud sunnismaiseks.

See on see sama raha, millega me saame endale asju osta ja nüüd on ta äkki paha.

Rahal on üks vastik omadus — teda ei ole kunagi piisavalt. Alati on rohkem häid ideid ja soove kui on raha. Siit tuleb lihtne järeldus — ühiskonnas kus ei ole raha ei ole ka “sunnismaisust”.

Niisiis kui keegi midagi uut välja ei mõtle siis lõppude lõpuks jõuame oma arengu käigus ikkagi sinna välja kus pole raha ja ka sunnismaisust st me oleme vabad. Jääb järele vaid oodata — ning jälle oleme tagasi mängu juures, kus nokk on kinni ja saba lahti, sest me tahame oma vabadust praegu ja kohe.

Näitaja mis nüüd mängu tuleb on AEG.