Pulmamarsi saatel ootajate ette ilmunud Jüri ja Kerttu suudlesid ja võtsid vastu külaliste õnnitlusi.

Lisaks sugulastele, tuttavatele ja töökaaslastele, olid vastabiellunuid tulnud õnnitlema peaminister Mart Laar, ekspankur Hannes Tamjärv, Hansapankur Rain Lõhmus, kaitsepolitsei peadirektor Jüri Pihl, reklaamibüroo Guvatrak omanik Even Tudeberg, mööblitootja Thulema juhatuse esimees August Kull, Hansapanga nõukogu esimees Indrek Neivelt, Finest Hotel Grupi peadirektor Toomas Sildmäe jt. Kokku said peokutse 140 inimest.

Söögi- ja joogipoolisest pakuti külalistele külmi suupisteid, mitmesuguseid kalatoite, sealiha, suitsulõhet, igasuguseid salateid ning palju muud head ja paremat. Magustoiduks oli mustikajogurti šarlott ning külluslik valik puuvilju ja marju. Joogiks pakuti šampanjat, veine ja konjakit.

Algselt oli planeeritud, et pruutpaar saabub peole helikopteriga, kuid et Maardus pildus taevaisa lisaks tihedale vihmale koguni rahet, ei riskitud õhusõidukit peopaika jõudmiseks kasutada.

Noorpaar sai kingiks mitmeid maale, sporditarbeid, vaase jne.

Jüri ja Kerttu lahkusid peolt enne südaööd, viimased külalised umbes kella kahe paiku öösel.

Eile lõunal sõitis noorpaar kahenädalasele pulmareisile.

”Pruutpaar jäi peoga rahule ja nad olid õnnelikud,” ütles sünnipäeva korraldaja Tiina Karjahärm reklaamibüroost Guvatrak.

Sel aastal abiellusid l Edgar Savisaare üliõpilasest poeg Erki ja Margit Trass l Laulja Ivo Linna ja Imbi Ader l Smilersi laulja Hendrik Sal-Saller ja Ly Jürgenson l EMEXi suuromanik Toomas Truuverk ja Tiiu Tõnispoeg l TV3 uudistejuht Mart Luik ja Tartu ülikooli tudeng Pille Kärt l Augustis ärimees Marko Kristiansen ja endine miss Lilia Üksvärav