Eesti IT-kolledž sai ministeeriumilt tehnosuhtluse alase õppekava koolitusloa, ütles BNS-ile haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja.

Tartu kutsehariduskeskus sai juuksuri, toitlustusteeninduse, veebidisaini ja e-kaubanduse, andmetöötluse ning arvutivõrkude õppekavade koolitusloa.

Eesti hotelli ja turismimajanduse erakool sai koolitusloa reisikorralduse, hotellimajanduse ning toitlustusteenuste korralduse õppekavadele.

Koolitusloa sai ka seitse täiskasvanute koolitusasutust — Vene-Eesti kultuur-haridusliku keskuse erakool, Kamelia koolituskeskus, OÜ Dokto Eesti, Kersti Võlu Koolituskeskus, erakool A ja O, Tartu Kristlik Kodu ning Avatud Hariduse Liidu Pärnumaa keskus.

Huvialakoolidest said koolitusloa Saaremaa Kunstistuudio erakunstikool Anne, Mainori lastekool ja Aila Näpustuudio MTÜ.

Koolituslubade komisjonilt sai koolitusloa 12 üldhariduskooli: Tallinna Inglise kolledž, Tõnismäe reaalkool, Prantsuse lütseum, Lasnamäe üldgümnaasium ja Pelgulinna gümnaasium, Aste põhikool, Meremäe-Obinitsa põhikool, Aruküla Vaba Waldorfkool, Kivimurru gümnaasium, Lüganuse keskkool, Vara põhikool ja Konguta kool.

Koolitusloa sai 11 lasteaeda — Tallinna lasteaiad Kiikhobu, Mesimumm, Mahtra ja Taime, Mustvee lasteaed, Sandla lasteaed, Käru lasteaed Peetrike, Rõuge lasteaed, Salme lasteaed, eralasteaed Seitse Sõpra ja Konguta kooli lasteaia osa.

Mootorsõiduki juhi koolitust võivad komisjoni otsusega pakkuda Järva autokool, MTÜ Võru Autom, Tapa autokool, AS KeVa ja Vastseliina gümnaasium.

Turvakoolitusloa sai OÜ K Grupp Turvateenused.