Veel 2005. aastani tegite äri vaid Eestis. Teile kuulusid KC Grupp ning Kristiine Kasiino, mille hiljuti 250 miljoni krooni eest Olympicule müüsite. Kuidas sattusite globaalsesse kinnisvaraärisse?

Kolisime Hispaaniasse 2002. aastal lapse tervise pärast, et kliimat vahetada. Tal esines bronhiiti ja hakkas kujunema astma. Lapse uues koolis tekkisid esimesed ärikontaktid. Lapsevanematest said sõbrad, seejärel naabrid, seejärel äripartnerid. (Reinsalu äripartnerid on hollandlane Joop Huisman ja britt Sean Cusack.)

Maroko riigis on huvitav nähe: ka konkurendid suhtlevad omavahel sõbralikult ja vahetavad informatsiooni. Seal toimetas üks sõber, kes kutsus meid ka vaatama. Mina alguses ütles, et pole aega, on vaja Eestisse minna ja Marokost ei tea ma niikuinii midagi. Äripartnerid käisid seal ära ja olid vaimustunud. Seejärel läksin ka mina vaatama ja kohe kui seda nägin, ütlesin jah! Sealt kõik alguse sai. Aastaga olime nullist kasvanud firmaks, mis arendas 1250 ühikut villasid ja ridamaju, millest tänaseks on kaks kolmandikku müüdud. Sellest mastaabist ei saa enne aru, kui pole kohapeal ära käinud.

Mida pakub Maroko?

See riik on täna üks suur kinnisvaraarendus, kuid tuleb olla natuke ettevaatlik. Marokos on kuninga programm, mille raames arendatakse kuut megakuurorti, millest ühe rajamisel osaleme meie…