Programmi on möödunud nelja aasta jooksul täiustatud. Kramnik sai täiustatud programmi vastu mängimist kodus harjutada alates maikuust (programmi võib igaüks osta 120 euro eest). Ettevalmistuse käigus ei õnnestunud Kramnikul leida programmi nõrkusi, mida saanuks enda kasuks pöörata. Deep Fritzu ei saa üllatada ootamatute avangukäikudega. Lõppmängudes teda üle ei mängi ja positsioonimäng on kõrgel tasemel. Loomulikult ei jäta see karistama ühtki viga ega tee ise inimesele omaseid vigu. Et Kramnik ei märganud ühekäigulist matti, näitab millist pinget ta pidi taluma.

Kuuendas partiis valis Deep Fritz Sitsiilia avangus valgetega ootamatu jätku (10. Ve3…11.Vg3), mille vastu Kramnik rohtu ei leidnud. Vaevalt teda pool miljonit eurot valuraha lohutavad.

Deep Fritzu vastu on varem mänginud kolm suurmeistrit — Robert Hübner, Vladimir Kramnik ja Garry Kasparov. Ükski neist pole suutnud rohkemat kui matši viigistada. Näib, et nüüdseks on Deep Fritz inimvõimed ületanud ja võib karta, et uusi matše enam ei tule. Kõva saavutus programmeerimise vallas.