Nii konkursile esitatud kodulehtede arv kui ka nende kvaliteet on stabiliseerunud. Kahjuks ei ole paljud konkursil osalenud ikka veel endale teadvustanud, et konkureerimiseks peab kodulehe sisu laiemale lugejaskonnale huvi pakkuma. Ainult isikuandmetest ja paarist pildist selleks ei piisa. Flashi kasutamine ei korva kesist sisu. Firmad eelistavad ilmselt omanimelist kodulehte, neid oli konkursil suhteliselt vähe.

Personaalsetest kodulehtedest oli nii publiku kui žürii lemmikuks skywalker (jk21). Firmadest sai esikoha Arvo Vilt FIE (sine1) ja klubidest Tallinna Frisbeeklubi (frisbee).

Žürii eriauhinnad pälvisid:

Stiili eriauhind Gerly Gross WEB (cerryn), parim lastepärane kodulehekülg Lastetuba (lastetuba), parim loomateemaline kodulehekülg Mastiffid -- ajalugu, tõud, tõugude keelamine (uhaa), parim sisu SOTSIOONIKA: Isiksusetüübid ja suhted (socioniko), parim päevakajaline kodulehekülg Suguhaiguste Infoveeb (shv), parim flash GrafiXdesign (grafix), rahvusvaheliselt tunnustatud kodulehekülg Allen Iverson Garage (alleniverson), parim päevik Indrek Suitso Eesti kaitseväes (ostius). Sulgudes on kodulehe nimi Hot’i serveris.

Õnnitlus kõigile võitjatele. Usun, et kõik auhinnatud kodulehed peaksid külastajatele huvi pakkuma.