Õpilasfirma Smu:ki (Miina Karafin, Pirkko-Liisa Prits ja Karen Puusepp) toodab multifunktsionaalseid stiilse metallkarbiga võtmehoidjaid, kus sees saab turvaliselt hoida kondoomi või muud väiksemat pudi-padi.

Toode on loodud Eesti ühiskonnas üha enam levinud suguhaiguste ja soovimatu raseduse ennetamiseks. Rahakoti vahel või taskus hoitud kondoom võib viga saada ning selle kasutamine on sama riskantne kui kondoomi puudumine. Õpilasfirma teeb koostööd AIDSi Ennetuskeskusega, kelle poolt on antud kondoomid, mis on võtmehoidja sees.

Esialgu on kondoomivõtmehoidjat saanud osta messidel, võimalus on osta ka otse tootjatelt, kuid hektel käivad läbirääkimised Kaubamaja noorteosakonnaga ja kauplusega Motel Paradise, nii et suure tõenäosusega võib kasulikku vidinat tulevikus leida ka nendest poodidest. Seksika karbikese hind on 40 krooni, kahe karbi hind 70 krooni.

Keevitusfestival Professia, kus neiud oma toodet esitlevad, on Tallinna üldhariduskoolide noortele mõeldud üritus mis on korraldatud selleks, et Eesti tööstuskutsekoolid saaksid tutvustada enda õppeasutustes õpetatavaid erialasid. Üritus toimub 21. märtsil kultuuritehases Polymer (Ülase 16/Madara 22) ning sissepääs on tasuta. Festivali korraldavad Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool, Tallinna Noorsootöö Keskus ja MTÜ KulundPea.

Aktiivselt hakkas õpilasfirma müügiga tegelema veebruaris. Varem on Smu:ki osalenud Kristiine Õpilasfirmade laadal ning Tartus Intellektika messil. Tulevikus on Smu:ki rajajatel kavas toodete valikut laiendada, lubab Pirkko-Liisa Prits, Smu:ki pressiesindaja.