Filmid tulevad niigi hilja, kas neid peab siis veel pikendama nii ohtrate reklaamidega? Õhtuti peavad ju inimesed magama minema, et järgmisel päeval normaalselt kooli või tööle minna. Muidugi kõik ei vaja und nii palju, aga enamik kindlasti. Saan ka sellest aru, et reklaami on telekanalile muidugi vaja, et ellu jääda, aga mis liig see liig. Ja mõne reklaami tobedusest ma parem ei hakka rääkimagi (see pole muidugi otseselt telekanali süü).

Teine asi, mis eile õhtul ikka päris jube oli, oli reklaamipausi aegne heli. Kui film algas, reguleerisime heli enda jaoks normaalsele tugevusele. Reklaami alates tuli heli nii kõvasti, et ehmatasime end poolsurnuks. Laps ka magas teises toas ja reklaami heli oli nii valju, et kartsin oma kõrvakuulmise ja lapse ärkamise pärast.

Kusjuures see pole ainuke kord, nii on olnud TV3-s ka mitmel varasemal korral erinevate saadete või filmidega. Kui vahel Kanal 2-te vaadanud oleme, pole sellist asja täheldanud. Igatahes on see väga tüütu ja ebameeldiv. Tahaks ju rahulikult õhtut nautida, nii palju kui seda sellise karja reklaamidega nautida saab.

Kolmandaks — miks peab kogu aeg samu filme näitama? Seekord käib see siis Kanal 2 ja tihti ka TV3 kohta. Pidevad filmide kordus on minu arvates eetriaja raiskamine. Olen kuulnud jah neid väiteid, et populaarsed filmid ja rahvas vaatab, aga nii palju huvitavaid ja häid uusi filme on, ka selliseid, mis on aastaid vanad ja ei maksa enam nii palju.

Jõulude ajal joonistub see muidugi eriti tugevalt välja. Jah, jõuluklassika on jõuluklassika, aga ka jõulufilme on väga palju ning elu lõpuni ei soovi ka jõulude ajal samu filme näha.

Kusjuures kõige eelmainitu tõttu oleme meie isiklikult telekavaatamist väga palju vähendanud. Mitte tahtlikult, aga sealt lihtsalt ei tule eriti midagi.