22:58 Mediteerin teemal ühekordseks kasutamiseks mõeldud asjad. Kui nii võtta, siis kasutab sarimõrvar ohvreid ka ainult üks kord.

22:12 Vene kanal Kino näitas just mingit eriti haiget eesti filmi. Süüdvestrites tõhud, rahvariietes beibed ja matuse muusika. 

20:14 Istun tugitoolis ja tegelen seina vaatamisega. Pole üldse paha. Parem kui Kiasma. Samas tuleb tunnistada, et Picasso annaks tapeedile tervema jume.

19:11 Tagasi üheksa valgustatud võlla juures. Tegevus: sülitamine.

16:32 Piletid vahetatud. Paari tunni pärast jätkub tegevus ristisamba varjus. Picasso tuleb ujuma õpetada. Andke tulivett.

15:58 Igav hakkas. Tuleb piletid ümber vahetada ja sisepaguluses võimalikult mugav asend leida. Sadam juba paistab.

14:52 Eerikin pippuri kebab. Mingi rämeda ostukeskuse all.

14:25 Kunstiannus jäi napiks. Vedasin ennast Kiasmasse. Ungarlane Popovits ja Kasitonni. Üks on näinud elu, teine telekat.

13:37 Teinud näitusele kolm tiiru peale, võib öelda, et tegu on kordaläinud üritusega. Tulge kõik ja veenduge oma silmaga, et Priit Pärn on kolm korda geniaalsem.

12:35 Kes veel pole aru saanud, mis toimub. Tegevus toimub Helsingis mandunud kunsti näitusel. Serveeritakse Picassot. Seda on siin sitaks. Vaimuaadel naudib. 

12:14 La femme a la taie lahe punnsilm.

11:39 Karmavõlg nimega Tallinn on kaugel seljataga. Poissmehele, kes ei nori pisiasjade kallal, võib ta sobida. 

10:24 Merereis jätkub Archi Goodwini meeldivas seltskonnas. See ka, et eile veetsin õige mitu meeldivat hetke kadunud reklaamimaailmas. Penu grillis Pealtnägijas Androopovit ja XXI näitas Sweati. Ilus päev oli.

10:07 See ei ole normaalne. Ikka piniseb. Stokhausen rsk. Söönberg. Selline asi ajab jooma.

9:54 Lindalain on kubismihuvilisi punnis. Olgu sinine periood neile kerge. Mingi sitt piniseb.

7:57 Üritasin kingi viksida. Loobusin. Picasso on sõber. Raadio räägib, et Rainer Nõlvakul ei ole sõpru, aga ta ei ole loobunud üritamast.