Nüüd on Katarina lõpuks ometi leidnud oma õnne fantastilise uue suhte näol, millest ta kohe-kohe meile pikemalt pajatab.

Mis on su uue armastuse nimi ja kuidas te kohtusite? Ta nimi on dr Jürgen. Alguses ma ei teadnud tema doktoristaatusest midagi, arvasin, et ta tegeleb vaid Elite modelliagentuuriga. Esimesel korral Dubaisse saabudes oli aga igal pool kirjas, et dr ja dr, alles siis hakkasin aru saama, et ta on veel doktor ka. Tema igapäevatööks on operatsioonid, praeguse seisuga on ta üks parimaid kirurge Saksamaal, kelle järgi on suur nõudlus. Meie kohtumine oli saatus. Ausalt öeldes ma ei teagi, kes kelle leidis, järelikult see pidigi nii olema. Jätan saladuseks ka koha, kus kohtusime. Midagi peab ju üllatuseks ka jääma… Las jääb järgmiseks korraks!

Kuidas veedate Saksamaal aega? Käime huvitavates kohtades. Restoranides ja VIP-üritustel. Meid oodatakse igale poole tagasi, kuna oleme nii meeldivad kliendid. Ega Jürgenil kerge ole, ta on Saksamaal liiga tuntud ning tema käevangust on hunnik modelle läbi käinud.

Kuidas muutis abielu Tanel Padariga sinu suhtumist meestesse? Vaata, elus ei näe kunagi ette, kuhu sa kukud, aga eks ma suhtun neisse endiselt hästi. Viha ma ei kanna. Mehed on toredad, toredamad kui naised. Eelistan oma naissoost sõpradele meessoost sõpru. Naissõpru mul nii palju polegi, millegipärast saan meestega paremini läbi. Naistega on alati mingi jama.

Mis sa arvad, kuidas Evely Ventsli on siiani Taneliga toime tulnud? Oh, ei huvita ka. Absoluutselt mitte. Viimati nägin teda klubis, kus ma tundsin tema pükste peal oma vöö ära. Ajas ikka vihale küll. Läksin Evely selja taha, võtsin püksiservast kinni ja ütlesin: “Minu vöö maha, palun.” Selline situatsioon. Üldiselt mind nende eluolu ei huvita, peaasi, et on õnnelikud. Tanel on nii teistsugune inimene lihtsalt. Tahaks näha naist, kellel on temaga kerge. Muusikutega ei ole kerge.

Pikka intervjuud loe ajakirjast Just!