Raivo Mäeveer sõidab juba 22 aastat Järva Tarbijate Ühistu kauplusautoga, viies sadadele üksildastes maakohtades elavatele inimestele toitu ning tööstuskaupu. Juht-müüja amet on mitmetahuline — olla tuleb ju ka nii psühholoog, sõber kui turvamees.

“Tõenäoliselt hääletasid minu poolt mitte niivõrd maainimestest otsesed kliendid, vaid nende linna, arvutite juurde kolinud lapsed ning lapselapsed, kel kunagised kauplusauto külaskäigud eredalt meeles,” ütles Raivo Mäeveer.

Samas nentis ta, et inimeste huvi autokaupluse vastu näib pärast TV3 uudistelõiku kasvanud olevat. “Eks see televisioonilugu on mu populaarsust pisut tõstnud küll,” muigab Mäeveer ja lisab, et inimesed tulevat bussi saabudes sagedamini uudistama, juttu puhuma ning koguni vanu aegu meenutama.

Raivo Mäeveer kogus DELFI hääletustabelis kokku 286 poolthäält ning sai sellega juunikuu vaatajalemmikuks. 223 häält kogus matusebüroo “Ööviiul” surnumatja Maire Sala; 115 häälega jäi juunikuu kolmandaks tegijaks sotsiaaltöötaja Riina Troupp, kes aitab elule tagasi heroiinisõltlasi Lääne-Tallinna sõltuvusravikeskuses.

“Murrame tööd!” on TV3 uudistetoimetuse suveprojekt, mille käigus jõuab neljal päeval nädalas eetrisse lugu tublist ametimehest-naisest. Projekti koostööpartner on internetiportaal DELFI, kus kõigi eetris tuttavaks saanud inimeste seast saab igal nädalal valida oma lemmiku. 6. juunil alanud “Murrame tööd!” tõmbab otsad kokku augustikuus, mil kuulutatakse välja töömurdjate TOP 10.

“Murrame tööd!” ootab vihjeid tublide töötegijate kohta tervest Eestist meiliaadressil uudised@tv3.ee; helistada saab ka uudiste vihjetelefonil 6 012 613. Lisainfot saab TV3 kodulehelt www.tv3.ee ning DELFI-st.