Koplis asuv hoone olevat väga heas seisukorras, saal ja muud ruumid vajavad ainult vähest remonti. Juhi sõnul vajab kõige rohkem restaureerimist just eesruum, kuhu on kavas paigutada mugavad diivanid ja skänner. „See on puhkeruum, kus inimesed saavad istuda ja tegeleda oma asjadega.” Veel loodab Juht, et uuest tantsuklubist saab koht, kuhu stuudionoored tulevad vabal ajal juttu rääkima ja niisama aega veetma, mitte ei jõlgu mõttetult tänaval. „Põhimõtteliselt on kogu aeg uksed lahti,” lubab stuudioboss.

„Peamine, et inimestel oleks lahe olla ja chillida,” naljatleb ta. Kahjuks Juht isiklikult kohapeal kogu aeg ei viibi. Uues stuudios hakkab tööle umbes viis kuni seitse inimest, sealhulgas administraatorid ja treenerid. Peatreener on Joel Juht isiklikult.

“JJStreet tantsuklubi” uue hoone disainisid kaks kanadalast, kelle töötulemustega on JJ väga rahul. Stiili poolest tuleb stuudio hiphop-lifestyle`i elavatele inimestele ja ka ekstreemsportlastele. „Stuudio sisustus ja läbiv teema on underground.” Tavalistest värvitud seintest on asi kaugel, lubab stuudio peatreener.

Uue hoone leidis Joel sõbrast investori kaudu. Varasemalt tehti trenni TTÜ Spordihoones, mille uus hoone välja vahetas.

Uude tantsuklubisse on kavas teha ka solaarium, mille hind on oma inimestele soodsam. Lisaks on hoones täiesti uus saun, mida pole veel kordagi kasutatud. „Meil tulevad kindlasti ka saunaõhtud!” lubab Joel Juht.

Veel lubab Juht, et stuudiohinnad, võrreldes teiste tantsuklubidega, lähevad alla. „Me oleme stuudio, kes on huvitatud sellest, et nendest inimestest saaks midagi enamat kui lihtsalt tantsijad. Samuti tahame anda neile võimalikult palju treeninguvõimalust,” kirjeldab Joel tantsustuudio missiooni. Loomulikult ei tähenda uus hoone seda, et mujal trennid lõppevad. „Suveti hakkavad kõik koos uues majas käima, aga sügisel lähevad jälle lahku.”

Küsimusele, mis uues stuudios veel huvitavat teha saab, jätab Joel vastamata. „Üllatusi on veel tulekul, aga nendest on veel vara rääkida.”

JJStreet`i tantsustuudiol on suvel tulekul ka hiphop-laager, kuhu on oodatud ka mitmed tuntud inimesed Eestist. Juht ütleb, et laager tuleb huvitav ja täis tantsu.