„Miks mind üldse kümne hulka valiti? See on kuidagi ebaaus”, räägib Jaanika SLÕhtulehele. Täpselt sama kasvu oli tüdruk ka siis, kui ta castingul käis ja saatesse sobivad neidised sadade soovijate hulgast välja valiti.

Meelt ta saatest lahkumise pärast siiski ei heida ja elu läheb edasi. „Isegi kui saan negatiivse kogemuse, on see ikkagi kogemus”, õpib Jaanika kõigest, mida ette võtab ja millega kokku puutub.

Seda, et teda haarati saatesse peibutuslinnuks, ei taha Jaanika kommenteerida. Oli ju just tema see, kes kümnest osalejast tuntuim ja tänu „Eurovisioonil” osalemisele nii mõnegi inimese lemmikuks saanud. Signe Lahtein, sarja stsenarist ja toimetaja, sellist arvamust siiski ei kinnita. „Jaanika kasuks otsustati välise sära ja isiksuse põhjal,” räägib ta. Samuti lisab, et peibutuseks ta kindlasti mõeldud ei olnud ning seriaalis „Missid” toimub kõik ausate reeglite kohaselt.

Jaanika sõnab, et “Missid” oli talle siiski vaid positiivne kogemus. „Kohe ei tasu kõike ütelda, enne peaks siiski mõtlema. Olen selline, kes kohe kõik välja ütleb”, õppis Jaanika end kõrvalt vaatama ja tänu saatele oma vigu märkama. Ka sõbrad, kes sarjas osaledes lisandunud, on Jaanika jaoks väga olulised.