Depeche Mode esitas oma üle kahetunnise kontserdi jooksul nii oma uue albumi “Exciter” albumi lugusid kui ka vanemaid hitte. “Dream On” introle järgnevad pea kõik Depeche Mode põhilood, nagu “I Feel Loved”, “Walking in My Shoes”, “Enjoy The Silence”, “Personal Jesus”, “I Feel You”, “It’s No Good”, “Black Celebration” ning teised, mis viisid Tallinna Lauluväljakule kogunenud publiku täieliku eufooriasse. Nii palju üksmeelselt ühtses rütmis õhus heljuvaid käsi sai laulukaare all viimati näha vist küll kümmekond aastat tagasi öölaulupidude ajal. Dave Gahan möllas laval nagu vanadel headel aegadel.

Bändi esinemisele lisas vürtsi lava tagumist seina katnud hiigelekraanil etendatud spetsiaalselt Depeche Mode muusikale tehtud videoinstallatsioonid.

Depeche Mode ise ja bändi management jäid Tallinna kontserdiga väga rahule. Bändi manager oli rõõmus publiku ülisooja vastvõtu üle ning kinnitas, et Tallinna kontsert oli vääriline avalöök bändi Euroopa turneele.

BDG kontsertagentuuri FBI juhatuse esimees Peeter Rebane kommentaar: “Oleme väga õnnelikud, et meil avanes võimalus korraldada ühe oma lemmikbändi tuuri avakontsert. Rõõm oli näha, et bänd jäi Eesti publikuga väga rahule. Ma ei usu, et Lauluväljakul oli inimesi, kellele poleks show meeldinud, sest see oli lihtsalt super!”

Depeche Mode fotonäitusele laekunud töödest meeldisid bändile enim Laura Kallasvee ja Tarvo Hanno Varrese tööd, millele ka autogramm kirjutati.

Kolmapäeval astub Depeche Mode üles Riias Skonto staadionil ja reedel, 31. augustil Vilniuses Vingis pargis.