Film “Päkapikudisko” on ekspeditsioon varjatud vägivalla maailma, kus ohvriteks on lapsed, kelle maailmas on sama palju jõhkrust kui täiskasvanute maailmas.

Maris Migul OÜst Rühm Pluss Null teatas ETAle, et see on nähtamatu vägivald, mis jääb kodu- ja kooliseinte vahele. “Päkapikudisko” esitab Kätlini, Märdi, Mareku ja Indreku juhtumit, kes igaüks on omal moel üle elanud rohkem, kui enamik nende vanuseid lapsi.

Film on ka rännak ühiskonna ühte varjatusse ja traumaatilisse tsooni, püüdes vahetult näidata seda, millele tavaliselt ainult abstraktsel moel viidatakse.

Filmi autorid ja OÜ Rühm Pluss Null soovivad, et koolivägivalla teema vallandaks ühiskonnas diskussiooni, mis tooks esile probleemi aktuaalsuse.

Järgmise nädala teisipäevast neljapäevani kinos Sõprus toimuvad seansid on mõeldud eelkõige probleemi sihtauditooriumile, kelleks on kooliõpilased ning õpetajated. Pärast filmi vastavad kinokülastajate küsimustele filmi rez^issöörid Jaak Kilmi ja Andres Maimik. Kolmapäeval toimuva seansi järel on planeeritud diskussioon.

50 minutit kestva filmi stsenaariumi ja rez^ii autorid on Andres Maimik ja Jaak Kilmi, operaator ja produtsent Erik Norkroos ning montaaz^i tegid Kersti Miilen ja Andres Maimik.