1. Homoseksualism pole loomulik!

sokrates:
Miks ta siis loomulik pole — sama võib väita ka heteroseksuaalse käitumise suhtes — näiteks ülilevinud ja “moodne” anaalseks naistega!

Sven Vaher:
Kui väita, et mingi nähtus pole loomulik, on kõigepealt vaja üheselt aru saada mõistest “loomulik”. Mis on loomulik? Minu jaoks seostub see looduse ja looduses tuntud ning levinud nähtustega. Aga väita, et homoseksuaalsust looduses ei esine, on puhas enesepetmine.

sokrates:
Homoseksualism on käinud inimkonna koidukust saadik käsikäes heteroseksualismiga ning mõnel ajaloo etapil hoopis valdavam olnud kui heteroseksuaalsus ise! Mõnest moraalsest või minu pärast ka religioossest vaatenurgast on ka heteroseksualismis tohutult keelatut, tabulist ja “amoraalset“ — näiteks katoliku kirikumoraalis on sellised kõik muud heteroseksuaalsed seksuaalsed ühtimisviisid peale misjonäripoosi ehk vähiasendi. Võtame kasvõi oraalseksi. Samas on ju kogu problemaatika pärit kristlikest normidest ja selle rangetest ettekirjutustest — kunstlikest ja vagatsevatest ning lausa foobialistest.

Sven Vaher:
Ma ei saa aru, kust võtavad heteroseksuaalid sellise “loomuliku arusaamise”, et nemad on need ainukesed ja õiged? Lesbid ja homod on eksisteerinud aegade algusest peale. Me ei ole ebardid, vaid inimesed nagu iga teinegi. See, et meie seksuaalsed eelistused erinevad heterode omast, ei tee meid heterodest halvemaks. Kui jumal olemas on, siis minu arvates on ta olemas kõige elava jaoks.

2. Jumal lõi Aadama ja Eeva, mitte Aadama ja Gena — homod ju järglasi ei saa!

sokrates:
Järglaste mittesaamises polnud ka Aadama ja naise jaoks midagi “traagilist”, sest pärast Jumala korraldust — “teid saagu palju ja valitsege kõige loodu üle“ — ei leidnud Eedeni aias aset mitte ühtegi sündi ega sünnitust! Üleüldse, Eevana mainitakse naist alles peale Eedenist välja kihutamist! Ja ka lapsed sündisid Aadamale ja Evale alles pärast patu- ja surmaneedust !

Lisaks jutustab lugu Aadama naisest või naistest ka kellestki Lilith’ist, kes oli Aadamale naiseks mõeldud veel enne Eevat. Kuid Lilith jooksis saatanaga minema! Lilith oli Aadama esimene naine, kes loodi Jumala poolt ammu enne seda, kui Eva tekkis. Ta ei olnud loodud Aadama küljeluust, vaid täiesti iseseisvalt. Lilith ei soovinud alluda Aadamale ja ühel ilusal päeval ütles ta võlusõnad “Sem Ham Forash” ja kadus õhuvalda. Kolm inglit, kelle Jumal Aadama palve peale saatis Lilith’i juurde, ei suutnud Lilith’it veenda tagasi pöörduma. Siis lõi Jumal ilusa armsa naise, keda hiljem hakkas Aadam nimetama Evaks. Kui Aadam oli Eedenist välja kihutatud sai ta Lilith’iga jälle kokku, kirjutavad Juudi pühad kirjad. [Suur Mütoloogia sõnaraamat HEXIKON] Lilith’i leiab ka Piiblist Jesaja raamatust 34 peatükist, salmist 14 .

Ma ei leia, et Aadama ja Eeva elus midagi kadestada või igatseda oleks!

Ja kui veelgi sügavamalt mõelda — see maapealne elu on surelik ja kuradist, kui selle maailma vürstist, juhitud. Miks siia üldse lapsi sünnitada ??

Ja nagu elusõna pastor Albert Türnpu armastab oma tädi Maali lugusid jutustada, et kui lehmad ja kanad kõik homodeks hakkaksid, poleks ei piima ega mune! Pastor Türnpu peaks tädi Maalile meelde tuletama, et tema lehm pole eluski pulli näinud — vaid kunstseemendamist. Ka tööstuslikult puurides elavatel kanadel pole elus kukega kohtumiseks mingit šanssi — aga ikkagi munevad mis kole.

Sven Vaher:
Ma ei ole Piibli teemadel küll kuigi tugev, kuid meenutan, et kui Jumal lõi siia ilma inimese, siis tegi ta seda väidetavalt oma enda näo järgi. Seega peaksin ka mina olema Jumala enda jumalanäoline looming. Võimalik, et olen näide Jumala enda ebatäiuslikkusest. Ja seda mõttekäiku vist ei ole võimalik ei tõestada ega ümber lükata. Ma usun, et inimene on loodud nii, et ta üksi ei tule toime. Ta vajab teist inimest või teisi inimesi, kellega tunda end lähedasena. Kas siis kehaliselt või hingeliselt. On üks ütlus — mitte mingil juhul ei saa ühe inimese armastus teise vastu on vale või väär. Ma arvan, et see on tõsi. Ja uitmõttena, vastavalt kristlikule õpetusele, on mul õigus enne surma paluda lunastust selle eest, et olen oma elu elanud homoseksuaalsena. Ning Jumal peaks mulle idee järgi selle andestama, sest nii on Piiblis kirjas.

3. Peded on ju lihtsalt rõvedad, mõelda vaid, mida nad voodis teevad!

Sven Vaher:
Rõvedustunne on iga inimese sügavalt isiklik asi. Ma leian, kui ükskõik millist seksi piisavalt detailselt ette kujutada, tekitab see tavainimeses vastikust. Näiteks TV1000 pakub öösel küllalt võimalusi, et jälgida mõõtkavas 4:1 suguakti. Ei ole see ei romantiline ega isegi mitte erutav. Pealegi ei näe ma mitte mingit põhjust inimesel endale rõvedustunnet tekitavaid detaile ette kujutleda. Milleks ennast piinata?

sokrates:
Ja heterod ei tee voodis sama? Kas tõesti arvab mõni, et nad seal inglitiibu lehvitavad! Murelikele teadmiseks, et tänapäeval on ülihealõhnalised libestuskreemid, mis välistavad ebameeldiva lõhna. Hügieeni kritiseerijad võiksid siiski teada, kuidas enda ees hoolitseda. Pesema peaksid ju ka heterod omi “pühi paiku” nii enne kui pärast “tiibade lehvitamist”

Sven Vaher:
Minu jaoks jääb üsna kummaliseks ja eluvõõraks inimese mõttemaailm, kui ta nähes homo, hakkab endale silme ette kujutama seksi. Homode jaoks on seks täpselt sama oluline kui heterode jaoks. Ei rohkem, ei vähem tähtsam. Ja tänapäeval ei erine need omavahel enam kuigi palju. Kondoome kasutavad mõlemad, penetratsiooni harrastavad mõlemad, oraalseksi samuti. SM, bondage, cunnilingus, fellatio, mis iganes veel — miski pole ainuomane homodele. Avage oma silmad!

4. Homod, need on ju kõik kuradi lapsevägistajad. Pederastid ja pedofiilid - üks ja sama kamp.

Sven Vaher:
Lapsikumat süüdistust on raske välja mõelda. Samas on see ka üks lollikindlamaid süüdistusi — ülimalt lihtne on midagi sellist lihtsalt õhku visata. Tõestama peab antud juhul kahjuks süüdistatav, mitte süüdistaja.

sokrates:
Ma arvan ja tean enda kogemustest, et homod on samasooiharad ja mitte kaugeltki lasteiharad! Sõna “pederast” viib meid kristlik-puritaanlikesse aegadesse, kus see pidi tähistama “poistepilastajat”. Teadagi pole sellisel kohta “taevariigis“ — aga ka siin on kohtumõistev hinnang antud ilma sisusse süvenemata !

Kui mina tahan seksi mees-mehega, siis sellega peaks olema ühemõtteliselt öeldud, et ma ei taha lapsega! Ma olen samasooihar ja laste vastu pole ma iial seksuaalseid tundeid ega tõmmet tundnud!

5. Homod on vaimselt haiged. Nad tuleks ravile saata!

Sven Vaher:
See on üks põnevamaid argumente üldse. APA (American Psychological Association) tegi 75’ndal aastal järelduse lähtudes ligi kolmekümneaastasest uuringuperioodist, et homod ei ole vaimselt haiged ja homoseksuaalsus ei vaja ravi. Kuid ikka leidub inimesi, kes oma suurest tarkusest tulevad välja kommentaariga, et “homod on vaimselt haiged ja jutul lõpp”. Paistab, et mõnel jagub enesekindlust küllaga ja jääb veel ülegi!

Kuid rääkides homode vaimsusest, siis võib välja tuua homode suurema vaimse kurnatuse. Seda just nende inimeste hulgas, kes pole suutnud veel iseendas selgusele jõuda ja seda tunnistada. Nad kardavad paljastuda seltskonnas kasvõi valede pilkude heitmisega. Nad tunnevad vajadust olla pidevalt valvel, et mitte ennast ära anda. Kartus sõprade ja perekonna mittemõistmise ees on tihtipeale piisav, et astuda samm üle kergendust toova piiri, kust enam tagasi ei tulda. Olgu see siis kasvõi perekonnaring, kus isal või emal on võimatu mõista, et ta võsuke on homo. Ühiskonna surve on palju tugevam, kui ühiskond ise seda tunnetada oskab. Või ka tunnetada tahab. Kirikust ma ei räägigi.

6. Homodele pole mingeid lisaõigusi vaja. Rooma riik lagunes juba nende pärast!

sokrates:
Rooma riik ei lagunenud mitte homode, vaid kristlaste pärast! Üks ajastu lõppes ja teine algas. Täpselt nagu praegu on lõppenud Kala ajastu ja alanud Aquariuse ajastu, kus homosuhted valdavad! Vendlus, Õesus, Võrdus, Vabadus, Sõltumatus jne. Veevalaja ajastuga on kristlik Kala ajastu lõppenud ja oma eesmärgi nagu täitnud!

See, et Rooma riik lagunes oli paratamatus, nagu sovjeti või mis tahes impeeriumi lagunemine! Rooma ajastu oli Ariese ehk Jäära ajast, mis lihtsalt pidi lõppema! Kala ajastu lõppes 1970ndatel ja kestis Jeesuse aegadest siiamaani!

Delfikad, elagem ise ja laskem ka teistel elada!