Ja selle jutuga, et nad lapsi ei tooda ja seega ühiskonnale kasutud on, võite kohe heasse kohta minna - on ju väga palju biseksuaalseid inimesi (teadaolevalt tunduvalt rohkem kui päris homosid), kel tihti ka naine ja laps(ed). Heteroseksuaalsetest eristab neid vaid võime armuda, armastada ja armatseda ka omasoolisega.

Mis puutub homodesse, kes tõesti ei ole suutelised vabatahtlikult lapsi tegema, siis võite neid pidada täpselt sama väheväärtuslikeks kui vanapoisse- ja tüdrukuid ning muidumehi, kes lapsi ei tooda. Vähemalt mina isiklikult julgeks neid pidada tunduvalt arukamateks ja ausamateks, kui kõiki neid rongaisasid ja -emasid, kes igapäevaselt kondoomita ringi aelevad ja lastekodude tarbeks väsitava tootmistööga tegelevad.

Ning kui kellegi jaoks on lihtsalt ebameeldiv ja tülgastav vaadata, kuidas kaks poissi või tüdrukut tänaval käest kinni käivad, siis selle jaoks on olemas lihtne ja valutu lahendus - ärge vaadake! Ei roni homod ise midagi teile näkku - kui mõni üksik aktivist välja arvata. Mitte keegi ei käsi teid, lugupeetud seltsimehed homofoobid, silmnähtavalt homoseksuaalseid inimesi tänaval vaadata või internetis vastavasisulisi uudisnupukesi klikkida.

Ja mis puutub lastesse ning nende kaitsmisesse "ebasoovitava ja amoraalse propaganda" eest, siis olge mureta - iga põlvkonna hulgas on üsna ühepalju homo- ja biseksuaalseid isikuid. Vahe on ainult selles, kas nad tunnevad end seeläbi alaväärtuslikumana või mitte.