Klahv 2
EL vastavate teadusasutuste poolt läbiviidud ühisuuringud on näidanud, et WHO poolt litsentseeritud hambaplommi materjali XLC 37 lisatud tugevdusainetest dantoc hakkab pärast kokkupuudet teatud ainetega eralduma ebasoovitavat kiirgust.

Klahv 3 Kiirguse otsest kahjustavat mõju patsientide tervisele pole esialgu tõestatud. Küll aga häirib see hambaplommidest eralduv kiirgus teatud sagedustel töötavate mobiiltelefonide sidekvaliteeti. Kas te pole märganud, et paljude teie tuttavate hääl on mobiiltelefonis viimasel ajal kuidagi häirivalt võõras?

Klahv 4 Kas teile pole öeldud, et viimasel ajal kõlab teie enda hääl eriti just mõnede spetsiifiliste häälikute hääldamisel telefonis moonutatult?

Klahv 5 Meie andurid fikseerivad teie kõne puhul eriti olulise deformatsiooni just täishäälikute osas.

Klahv 6 Võtke asja rahulikult, see kõik on teie endi huvides. Katsuge nüüd vähemalt 10 sekundit venitada häälikut ’Aaa’.

Klahv 7 Paanikaks ei ole põhjust. Tõmmake kopsud õhku täis ja üritage venitada häälikut ’Uuu’ nii pikalt kui saate, et meil oleks võimalik kiirgusest tingitud deformatsiooni ulatus täpsemalt fikseerida. Palun, alustage!

Klahv 8 Nüüd nii pikalt ja kõvasti kui suudate: ’Üüü’.

Klahv 9 Millal teile viimane hambaplomm paigaldati?