Mida küll kinkida? Milline kingitus valida, et see poleks järjekordseks interjööri sobimatuks teeserviisiks, tavaliseks tolmukogujaks teie teleril või tualettlaual? Vastuse sellele küsimusele annab unikaalne internetiteenus
.

Unistused täituvad

Selle projekti raames on välja töötatud originaalsed meelelahutus-, koolitus- ja tervistusprogrammid, mida pakutakse kingitusena. Kindlasti on keegi unistanud ratsutama õppimisest, kuid pole selleni veel jõudnud… Mõni on unistanud sellest, et lennata sportlennukil, hüpata langevarjuga, õppida kõhutantsu… KINGITUS.NET aitab teil oma unistusi täide viia, samuti teie lähedaste, sõprade ja kollegide soovunelmaid teoks saada!

Ühestki kauplusest ei leia Te selliseid kingitusi! Need ei ole kulinaartooted, mis on määratud jäljetult kõhtu kaduma; need pole asjad, mis kuluvad; pole ehted, mis rõõmustavad vaid oma külma läikega, — need kingitused on SÜNDMUSEKS, tekitades võrratuid muljeid, positiivseid emotsioone ja saavad osakeseks kingisaaja elus, jäädes eredalt mällu alatiseks. Kingisaaja võib saadud muljed ka säilitada, värskendades neid mälus foto- ja videokaadrite abil.

Kingitused kõigile

Ehk soovite kellelegi oma õrnu tundeid avaldada, otsite ajendit leppimiseks? Sel juhul võite toredate kingituste laiast valikust leida kallile inimesele sellise imetlusväärse kingituse nagu näiteks “Romantiline õhtu limusiinis”. Luksusauto aknast helkivad öise linna tuled, meeldiv muusika, mugavad nahkistmed — ja vaid teie kahekesi unikaalset hetke nautimas — kas pole see siis hea võimalus oma armsama kujutlusvõime rabamiseks, tema hämmastamiseks?!

Kui teil on vaja õnnitleda oma õde või ema, sõbratari või kallimat? Mitte mingil juhul ärge suunduge kauplusse uut praepanni ostma, olgu see siis kas või koos lillekimbuga! Kinkige oma armsale kaasale midagi originaalset, midagi sellist, mis liigutaks teda hingepõhjani ja jätaks palju meeldivaid elamusi. Näiteks kingitus “Aroomimassaaž”, mis kujuneb lausa nõiduslikuks etenduseks, kus sume valgus, uinutav muusika, imelised lõhnad ja tervendavate käte puudutused kingivad uskumatuid õndsushetki. Või võtame kingituse “Kunstiline fotosessioon”. Igale naisele on meelitav, kui ta saab end tunda kutselise fotomodellina, et pärast imetleda iseenda kauneid ülesvõtteid.

Väärilist kingitust meesterahvale valida, nõustuge, pole just lihtne ülesanne. Iga mees meie planeedil, isegi selline, kes pole iial õngeritva käes hoidnud, loeb ennast kirglikuks kalameheks. Seepärast leiab kingitus “Forellipüük” kahtlemata väärilist tunnustust meesterahvaste poolt! Suurepärane näkkamine puhtas tiigis ja hea teenindus on toreda puhkuse pandiks. Väljaõngitsetud kalast aga valmistab pargipersonal kingiomaniku soovil esmaklassilise kalaleeme, suitsetab või soolab forelli.

Tõepoolest originaalne kingitus meestele on “Veinikelder”. See kingitus annab võimaluse nautida mitmesuguseid veinisorte, nende aroomi- ja maitset. Kui voolab vein, siis tuleb seda nautida kolme tundeaistinguga: imetleda välist ilmet, tunda naudingut lõhnast ja maitsest, — nautida seda, mille on veini osanud panna loodus ja veinimeister. Veiniguru on tänulik sellise kingi eest, kelle jaoks aga vein pole varem polnud maagiliseks märjukeseks, mõistavad pärast sellist kinki, kui erilaadne ja suurepärane on veini maitse.

Äärmiselt keeruline on valida kingitust tervele grupile, näiteks kolleegidele või kursusekaaslastele, kuid ka siin on KINGITUS.NET valmis pakkuma teile mitmeid variante. Näiteks “Keeglimäng” või “Paintbol”. Need sütitavad mängud pole üksnes eredaiks muljeiks, vaid siin liidab koosmäng ja võidutahe teie seltskonna ühte, tekib meeskonnavaim. Sõprade õndsakstegemiseks pakub aga KINGITUS.NET teravaid elamusi otsivatele meestele erutava kingituse nimetusega “Naiste striptiis”, rafineeritud naistele aga “Meeste striptiisi”. Kingitus “Õlleõhtu” rõõmustab osalisi meeldiva ja lõbusa ajaviitena, samuti muutute joogi merevaigulise prisma kaudu üksteisele lähedasemaks. Võimalik, et ajapikku saab selline lustlik ajaviide teie seltskonnale traditsiooniliseks.

Mis on veel toredam lapse vaimustusest säravatest silmadest, tema helisevast naerust?! Teenuse KINGITUS.NET loojad on spetsiaalselt lastele välja töötanud mitmeid haaravaid ja huvitavaid kingiprogramme. Näiteks võimaldab kingitus “Ratsutamine ponil” suhelda peenetundelise heasüdamiliku loomaga, õppida temal ratsutama. Lapsele jääb see väike, kuid positiivseid tundeid tekitav seiklus kindlasti meelde kogu eluks! Sama muljetavaldav on lastele kingitus “Aikiidotunnid”. Siin võib laps läbi teha nii aikiido algõpetuse kogenud treeneri juhendamisel kui ka saada juurde enesekindlust, tungida võitluskunsti filosoofiasse. Võib juhtuda, et pärast sellist kingitust avastab laps endas ande ja hakkab tulevikus tegelema aikiidoga professionaalselt.

Saidi KINGITUS.NET kingituste kataloog ei piirdu üksnes kirjutises toodud näidetega. See on hoopis suurem ja täieneb pidevalt, nii et teil on alati valida, millega uuesti teisi hämmastada ja rõõmustada. Nende hulgas on nii meelelahutuslikke kui ka harivaid ning mis võivad saada ukseks uute harrastuste maailma.

Kinkige pidupäev!

Te saate kaunilt kujundatud ümbriku sertifikaadiga kätte tähtkirjaga posti teel ja võite selle toimetada kingisaajale tema pidupäevaks. Kahtlemata on kingisaaja esimeseks reaktsiooniks šokk, toimetati ju varem ümbrikes üksnes postkaarte. Pärast kaardi lähemat uurimist aga näete kingisaaja näol tervet positiivsete emotsioonide gammat imestusest vaimustuseni.

Kui soovite aga muuta kingituse üleandmise saladuslikumaks, siis saadab KINGITUS.NET ise kinkekaardi posti teel otse saaja aadressile. Teie mugavuse nimel on KINGITUS.NET mõelnud ka hiljaksjäänud kinkidele. Kui teil tuli kingiost meelde viimasel minutil ja selle kätteandmiseks ei jää enam aega, saadetakse kaart kingisaajale elektronpostiga tema emeiliaadressile.

Ja muidugi on KINGITUS.NET-ilt saadud kingituste kahtlematuks väärtuseks see, et enamiku kingituste realiseerimine ei ole seotud konkreetse kuupäevaga, adressaat võib ise valida talle sobivama kuupäeva ja kellaaja kingituse saamiseks.

Kui te isegi eksisite kingi valikus, ei ole hullu midagi: kingisaaja võib suurema vaevata ja komisjonitasuta selle vahetada kas võrdväärse vastu või valida kallima kingi, tasudes hinnavahe. Juhul, kui te ei suuda sellise variantide mitmekesisuse juures kuidagi otsustada, siis võite valida Kinkekaardi, st kaardi mingi summa väärtuses, mis annab õiguse mistahes kingituse või kingituste saamiseks sertifikaadil näidatud summas.

Teie mugavuse huvides on saidil KINGITUS.NET loodud mugav otsingusüsteem, mis ühtekokku tellimuse lihtsa registreerimisega võimaldab vormistada kingituse viie minutiga.

Kõigile on teada, et kinkimine valmistab sama suurt rõõmu kui kingituse saamine. Seega valmistagu ebatavaliste kinkide saatmine saidilt KINGITUS.NET naudingut teile, teie sõpradele ja lähedastele!