Aadressil
saab kasutaja tutvuda erinevate sooduspakkumistega ning tellida need SMS-sõnumina oma mobiiltelefonile. Tellimisteenus on tasuta. SMS-sooduskupongi ülesanne on põhimõtteliselt sama, mis tavapärasel paberkupongil — selle ettenäitamisel saab soodustust. SMS-kupong teeb soodustuse kasutamise kõigile lihtsamaks.

Spetsiaalne sooduskupongide lehekülg on täiesti uus reklaamväljund, mis annab reklaamijale hea võimaluse oma teenuseid või tooteid Delfi internetiportaalis mobiilsel kujul reklaamida. See tähendab, et lisaks visuaalsele kupongile saab reklaamkanalina kasutada ka tavapärast SMS-sõnumit. Lõppkasutaja tellib kupongi oma mobiiltelefonile ning saab reklaamija ühekordse SMS-sõnumi. Lõppkasutaja andmeid ei koguta, töödelda ega kasutata muul viisil.

Kolmanda põlvkonna mobiilside arengu ja MMS-i (multimeediasõnumi) turule tulekuga muutub mobiilne kupong veelgi intrigeerivamaks reklaamikanaliks. Näiteks võib reklaamija kupongiinfole lisada videopildis tootetutvustuse vms.

FlyerOne pakub mobiilsidel põhinevaid standard- ning erilahendusi. Eestis alustati tegevust käesoleva aasta alguses, Soomes on ettevõte tegutsenud 2000. aasta lõpust.