ETV, ETV2, Vikerraadio, Raadio 2, Klassikaraadio, Raadio 4 ja Raadio Tallinna vaatamiseks ja kuulamiseks tuleb mobiiltelefoni veebilehitsejas minna aadressile http://m.err.ee, kus on näha otseviidad programmidele. Saated avanevad telefoni meediapleieris ja saadete vaatamiseks lisarakendusi tõmmata vaja ei ole.

Kuna veebiülekande ajal toimub suuremahuline andmete allalaadimine, on oluline jälgida, et kasutaja andmesidepakett seda ilma ülemääraste kulutusteta võimaldaks. Wifi-võrgus viibides on programmi vaatamine/kuulamine tasuta.

Otseülekandeid saab jälgida h.264 video- ja AAC heliformaati toetavate telefonidega. Teiste hulgas on lahenduse toimimist testitud mobiiltootjate iPhone'i, Nokia, HTC, Samsung ja nutitelefonidega.

ERR-i mobiilsel veebilehel saab samuti lugeda uudiseid, vaadata ilmainfot ning järelkuulata raadiosaateid. Peatselt ilmub ERR mobiilsaadete keskkonda teleprogrammide arhiivgi.

Teleprogrammide puhul tuleb ette projekte, saateid ja sarju, kus juriidiliste nüansside tõttu ei ole ERR-il õigust neid mobiiltelefonidesse edastada.