Klubis “Angel” kiidetakse Madist ning tema oskusi nii inimestega suhtlemisel kui hea-parema ettekandmisel.

“Madisel oli ikka väga raske — oma emotsionaalsuse pärast. Ime, et ta nii kaua vastu pidas,” imestab Maarit tagantjärele. Ka Madis ise tunnistab, et tema seksuaalne orientatsioon oli kuum teema ja sellest räägiti pidevalt. “Kuid selline see meelelahutus juba kord on. Kui ma kuulsin, kuidas minu sõbrad sellesse suhtusid, et ma nii öelda “kapist välja tulin,” muutusin rahulikuks ja olin just selline, nagu tahtsin.”

“Julgen olla avameelsem. Tekitan heatahtlikult piinlikke olukordi. Minuga on kuus nädalat mängitud, nüüd tahan mina inimestega mängida,” räägib Madis juba kasvanud enesekindlusega.

Nii peakangelane ise kui ka teised baarilised tunnistavad, et Madist on saade kõige enam muutnud ja just nimelt enesekindlamaks.

Baari-Madise kuulsus teda otseselt ei häiri, kuigi vahel tekivad ebameeldivad olukorrad ning pahatahtlikud inimesed püüavad teda solvata. “Enam ma nii lihtsalt närvi ei lähe,” kuulutab Madis ja elab oma igaöist elu just nii, nagu talle enesele meeldib.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/playasx.asp?id=591'); ?>